Maminka.czKrálovská rodina

Princ Louis slaví třetí narozeniny! Maminka ho vyfotila cestou do školky

Simona Procházková 23.  4.  2021
Nejsledovanější královský rodičovský pár Kate a William zůstávají i letos věrni tradici, kdy každoročně zveřejňují narozeninové fotografie svých ratolestí. Za fotoaparátem stojí většinou sama maminka. Podívejte se, jak to sluší nejmladšímu princátku Louisovi.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Princ Louis Arthur Charles, nejmladší potomek slavného královského rodičovského páru, vévodkyně Kate a prince Williama, slaví právě dnes své třetí narozeniny.

Komu je podobný? Podle fotek můžeme soudit, že spíše své starší sestřičce Charlottě než Georgeovi. Nezapře ale ani jednoho z rodičů a tak trochu šibalský kukuč podědil nejspíše po svém strýci, rebelovi princi Harrym.

"Vše nejlepší k narozeninám, princi Louisi. Nemůžu uvěřit, jak jsi vyrostl. Rozhodně už nejsi žádné malé miminko," připsala ke zveřejněnému snímku malého prince, jak drandí na svém kole do školky, dojemný vzkaz jeho maminka, vévodkyně Kate.

Královskou rodinu čekají další narozeninové oslavy, letos nejspíše v hodně skromném duchu, začátkem května oslaví šesté narozeniny princezna Charlotte a v červenci bude osm let nejstaršímu Georgovi.

FOTO: Profimedia, Instagram

VIDEO: Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. 

Kopie Alžběty II.? Podívejte se, jak moc se princezna Charlotte podobá své prababičce!
Dojemná momentka Philipa s pravnoučkem: Královská rodina vzpomíná na milovaného prince
Vévodkyně Kate přiznala, že ji domácí výuka dětí vyčerpává a nezvládá matematiku
Témata: Slavní rodiče, Rodina, Slavné maminky, Batole, Slavní tatínci, Instagram, Královská rodina, slavné děti, Tradice, Mateřská škola, narozeniny, Domácí výuka, Arthur, George, Meghan, Maminka, Profimedia, Georg, Princ Louis, Andrea Kerestéšová, Fotoaparát, Harry, Charlotte, Norfolk, NEJ