Maminka.czDěti

Pro svou dceru udělá tenhle táta cokoliv. A tak přivedl domů dinosaury

redakce 13.  4.  2019
Holčička Shelby měla velký sen – chtěla se setkat s dinosaurem. A jelikož má skvělého tátu, který jí splní, co jí na očích vidí, přivedl pár praještěrů přímo k nim do obýváku. Nevěříte? Tak se podívejte na video a fotografie.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Lyle Coram spojil kreativní mysl se svými technickými znalostmi i láskou ke své dceři a vytvořil tuto magickou podívanou. Vyprahlou krajinu Nevady proměnil ve svěží svět zeleně, kde se prohánějí dinosauři. "Shelby jednoduše miluje dinosaury. Všechny filmy o nich už viděla a tohle mi přišlo jako skvělý nápad," komentuje to Lyle. 
 
 
Otec zvídavé Shelby promítal obří živočichy přímo do jejich obýváku. Shelby byla štěstím bez sebe, když ale v okně uviděla žluté oko T-rexe, raději utekla z místnosti. Dinosauři pobíhali po obýváku a Shelby je všechny mohla sledovat. Chvíli to dokonce vypadalo, že na ni jeden z dinosaurů reaguje. Byla to ale jen pouhá shoda náhod.
 
 
Nebylo to ale poprvé, co byl Lyle takto kreativní. Pro svou dceru zařídil už dříve pokoj jako pro princezny. Když byla Shelby menší a milovala Disneyho pohádky, pořídil jí domů vlastní zámek i s ohňostrojem. Lyle je bez debat velmi milující otec a není pochyb o tom, že jeho holčička bude mít na své dětství doopravdy nezapomenutelné vzpomínky.
 
 
[********************]
 
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek
Témata: Děti, Péče o dítě a jeho výchova, Hry pro děti, Rodina a vy, Rodiče, Dcera, Rex, Táta, Disney, TAK, Dom, Holčička, Dino, Shoda náhod, Velký sen, Oko, Čok, Dinosaurus, Tata, Obývák