Maminka.czGalerie

Oversized šaty: už máte ty své? Tady je 20 tipů na top kousky, bez kterých se v létě neobejdete

Simona Procházková 20.  5.  2022
Volné, lehké a pohodlné, takové šaty ocení během letních měsíců asi každá žena. Oversized modely navíc krásně a nenápadně schovají případné nedostatky postavy a budete se v nich cítit příjemně. Už jste si vybrala ty nejlepší právě pro vás? Inspirujte se.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jsou trendy a maximálně praktické. Nikde neškrtí, nepnou a netlačí a po větším obědě nemusíte nervózně zatahovat břicho. A co je důležité – sluší každé postavě, stačí pouze vybrat vhodný kousek a umět správně kombinovat. 

VIDEO: Capsule šatník - Základní kousky, které je potřeba mít v šatníku!

Ať už sáhnete po dlouhých maxi šatech, midi délce nebo krátkých mini, ležérní kousek v podobě oversized šatů stylově obohatí váš šatník. Užijete je doslova od rána do večera. Můžete v nich vyrazit s dětmi na hřiště, na nákup, procházku s kočárkem, do práce i na večerní posezení s kamarádkou nebo večeři s partnerem. V obchodech objevíte i společenské oversized šaty, které můžete doplnit například páskem nebo stuhou. Obout k nim můžete místo tenisek nebo balerín klidně lodičky na podpatku.

Podívejte se do galerie, kde najdete inspiraci v podobě 20 stylových modelů oversized šatů, které jsou doslova „must have“ pro letošní léto.

Košilové šaty letos musíte mít! 44 skvělých tipů najdete v naší velké galerii
Témata: Galerie, léto, Móda, postava, šatník, Trendy, Šaty, Styl, košilové šaty, Případný nedostatek, Model, Gap, Hit, ZOOT, Bonprix, Astra, Kousek, Tip, Fashion, Oblečení a móda na Heureka.cz