Maminka.czRodina

Profesionální fotografka vyretušovala snímek, rodina vypadá jak z hororu

redakce 15.  1.  2018
Rodinné focení se někdy nepovede, ale tohle skončilo doslova fiaskem. A ne vinou aktérů, ale fotografky, která o sobě tvrdila, že je profesionálka. Hotové snímky však vyretušovala po svém. Výsledkem jsou obličeje jak z hororu. Přesto si nechala za svou práci zaplatit.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Objednáte se na rodinné focení a netrpělivě čekáte, až vám dorazí vyretušované snímky, které si chcete hned vystavit. A pak dostanete toto. Pam a Dave Zaringovi byli asi natolik v šoku, že rodinné fotografie sdíleli na Facebooku.

"Tohle není vtip. Zaplatili jsme si fotografku, která tvrdila, že je profesionálka. Za focení si říká až 250 dolarů. Podívejte se na fotky, které nám ve finále poslala. Řekla, že stíny na našich obličejích nebyly moc pěkné v tak jasném slunečním dni a profesor ji nikdy nenaučil retušovat fotografie. Takhle jsem se letos ještě nezasmál," píše Dave na svém facebookovém profilu. 

ČTĚTE TAKÉ: 60 celebrit a jejich děti: Komu jsou podobné, a komu naopak vůbec?

Humor mu asi došel, když zjistil, že fotografka Lessa Hall chce za své snímky skutečně zaplatit. Tak či tak, na internetu se snímky rodiny staly senzací. Do této chvíle je sdílelo přes 370 tisíc lidí a mají více než 365 tisíc lajků. 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Mladá matka neuvěřitelně zhubla díky dvěma jednoduchým změnám

Obličeje rodiny nám trochu připomínají fresku Ježíše Krista z 19. století z kostela ve španělském města Borja, kterou se před pěti lety rozhodla zrestaurovat jistá důchodkyně. Myslela to dobře, ale výsledek byl také děsivý. Ježíš po jejím zásahu vypadal jak přejetý kamiónem. Na internetu ale také zabodoval a mnoho lidí jej parodovalo. Do města Borja dokonce díky snaživé důchodkyně jezdí i více turistů

ČTĚTE TAKÉ: Babička zničila fresku Ježíše: Místní by jí měli děkovat! Do města proudí davy turistů

To vás pobaví! Dospělé děti nafotily rodičům k výročí srovnávací fotky
Po letech: Nafotili znovu oblíbené fotky z rodinného alba. To musíte vidět!
Babi, to nemuselo být! Galerie nejbizarnějších dárků od prarodičů
Témata: Rodina, Rodina a vztahy, Vaše příběhy, Rodina a vy, fotograf, Fotografka, horor, Focení, Profesionální fotograf, Facebook, Rodinné focení, Retuš, Facebookový profil, Prof, Jak, Profesor, Profesionální fotografka, Dolar, Humor, Foto, Rodinná fotografie, Profesionálka, Ježíš Kristus, Obličej