Maminka.czRodina

Program pro celou rodinu v Mariánských Lázních? Ano, díky Coolonádě!

Reklama 13.  10.  2020
Doba letních dovolených je za námi, nejlepší čas začít přemýšlet o tom, kde strávíte další letní dovolenou. Obzvlášť, pokud vám během těch letošních prázdnin přirostla k srdci krása našich tuzemských měst.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Během školního roku se s dětmi na dovolenou moc nevydáme, jsme totiž limitováni termínem prázdnin. Důvod navíc, proč si užít dovolenou v létě. Co takhle vydat se do nejmladších lázní západočeského trojúhelníku, do Mariánských Lázní?

Město v parku nebo park ve městě?

Mariánské Lázně jsou občas nazývány parkem ve městě nebo městem v parku. A není se čemu divit, stromy, květiny a další zeleň vás tu opravdu obklopují na každém kroku. Přitom to není tak dávno, kdy tu místo elegantních hotelů a nádherné přírody byl jen hustý prales, bažina a strmé rokle.

Víte, že historie Mariánských Lázní se začala psát poměrně nedávno, někdy na konci 18.století? Právě tehdy se začal lékař tepelského kláštera Josef Jan Nehr zajímat o léčivé účinky zdejších minerálních vod. Právě jeho zásluhou tu byl v roce 1808 postaven první lázeňský dům a město dostalo své jméno.

Klepněte pro větší obrázek

V Mariánských Lázních si na své přijde každý

Mylně se většina z nás domnívá, že lázně jsou jen pro starý. Do lázní může každý. Ať už za procedurami, nebo za poznáním. I to se dá krásně kombinovat. Procedury si naplánovat na dopoledne, odpoledne vyrážet za výlety. A když s sebou máte děti? I o ně se tu postarají. Během letních měsíců totiž v Mariánských Lázních funguje dětský klub Coolonáda.

Animační klub Coolonáda je tu pro všechny děti do 15 let

Zatímco vy budete na masáži, ve vířivce nebo na některé z blahodárných koupelí, vaše děti nemusí smutně sedět na pokoji a čekat na vás. I ony si mohou užívat. A to díky animačnímu klubu, který připravuje bezva program na každý den.

Děti jsou rozděleny do skupin podle věku, tomu jsou přizpůsobené i každodenní aktivity. Puberťáci si přece nebudou z papíru vystřihovat sluníčko.

  • Pro nejmladší děti do 3 let je připravené hlídání.

  • Školkové děti mezi 3-6 roky se mohou těšit na zábavný animační program, kupu tvoření, ale i na výlet s příběhem.

  • Mladší školáky ve věku 7-11 let čeká animační program, hromada výletů i péče o zvířecí kamarády. Když bude venku nevlídné počasí, je v záloze X-box.

  • Pro mládež ve věku 12-15 let jsou připraveny sportovní aktivity, péče o zvířata, zajímavé výlety, x-box, když bude venku pršet.

Klepněte pro větší obrázek

Animační klub Coolonáda je místem, kde děti navážou nová přátelství, užijí se hromadu zábavy, naučí se něco nového, nadýchají se i čerstvého vzduchu. Rodiče zase ocení chvilku času, který mají sami pro sebe.

Pokud ještě nemáte o dovolené na příští rok zcela jasno, nechte se zlákat úchvatnou přírodou Slavkovského lesa, zpívající fontánou, sportovním vyžitím a minerálními prameny, které na vás čekají v Mariánských Lázních. Uvidíte, že budete nadšeni. Celá rodina.

Témata: Rodina