Maminka.czSoutěže

Proměň se v modelku a vyhraj Barbie a Kena

Reklama 27.  4.  2017
Stačí ti trocha fantazie, oblíbené oblečení, foťák a odvaha představit se světu jako modelka. Tak neváhej, vyhrát oblíbenou panenku a jejího parťáka může jen deset šťastných!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Touhu stát se modelkou pocítí aspoň na okamžik snad každá holčička. Dokonce i panenka Barbie, která se v ni proměnila hned v několika variantách. Každá Barbie modelka má jiný vzhled a osobitý styl, všechny bez rozdílu jsou ale oblečeny podle nejaktuálnějších módních trendů. S nepřeberným množstvím oblečků a doplňků budeš moci popustit uzdu své fantazii.A nejen to! Soutěž od Matella ti umožní splnit si svůj sen a stát se sama modelkou hned teď.

Je to jednoduché. Oblékni a učeš se tak, aby ses cítila jako slavná modelka, vyfoť se a snímek nám zašli. Deset nejlepších zveřejníme na Facebooku Barbie a odměníme. A nezapomeň do téhle zábavné hry zapojit i tatínka. Podle průzkumu značky Mattel totiž otcové rozumějí přáním svých dcer víc, než by se zdálo, a jejich kreativita může pomoci k vítězství!

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek 

Soutěžní fotografie zasílejte do 31. 5. 2017 na info@mattel-katalog.cz

Vítězné fotky budou zveřejněny 14. 6. 2017, výherci budou kontaktováni e-mailem. Podmínky soutěže naleznete na http://bit.ly/barbiesoutez

Klepněte pro větší obrázek 
Témata: Soutěže

Video