Maminka.czNovorozenec

Proměna výherkyň fotosoutěže: Podívejte se, jak prokoukly! 1. díl

redakce 8.  11.  2011
Proměna výherkyň fotosoutěže: Podívejte se, jak prokoukly! 1. díl
Ve druhém kole letní fotosoutěže na Maminka.cz měly dvě maminky možnost vyhrát proměnu v pražském salónu ve spolupráci s Babytelevize.cz. Součástí byla úprava vlasů, líčení, manikúra a pedikúra. Jak si celou proměnu výherkyně užívaly, se můžete podívat v následné fotoreportáži a videu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jako první představujeme paní Darinu (50) ze Strakonic. Stará se o své dvě vnučky: Pavlínku (3) a Darinku (6). V životě to neměla lehké a přestože jí osud zkoušel, zůstává milou a vstřícnou ke všem ve svém okolí. Coby vytížená babička nemá sama na sebe příliš čas a tak si nemůže dovolit pravidelné návštěvy u kadeřnice či na kosmetice. Na proměnu se proto velmi těšila. S mírnými obavami očekávala výsledek, který si podle svých slov vůbec neuměla představit.

Po kosmetickém ošetření, jehož součástí byla i masáž, následovala manikúra a pak už nejočekávanější položka seznamu – úprava vlasů. Kadeřnice paní Darině vlasy prosvětlila a poměrně razantně zkrátila. Tím účes nabyl většího objemu a celkově působí svěžeji. Široký úsměv při závěrečném pohledu do zrcadla svědčil o velké spokojenosti.

ČTĚTE TAKÉ: Agáta Hanychová: „Zbývá mi shodit poslední poporodní kilo!“

ČTĚTE TAKÉ: Fotosoutěž o balíčky dekorativní kosmetiky Zepter

ČTĚTE TAKÉ: Proměna výherkyň fotosoutěžě: Podívejte se jak prokoukly! 2. díl

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Předškolák, Novorozenec, Školák, Batole, Kojenec, Soutěže, proměna, Položka, Jak, Manikúra, Foto