Maminka.czČasopis Maminka

Prosincová Maminka je právě v prodeji: Najdete v ní Nikol Leitgeb s rodinou na vánočních fotkách

redakce 16.  11.  2022
Prosincové vydání s krásnou rodinou influencerky Nikol Leitgeb na titulní straně si rozhodně nesmíte nechat ujít. Nejenže je poslední tištěné, které jsme pro vás připravili, ale také je plné vánočních témat, přání a opět toho nejlepšího ze světa mateřství.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Tištěná podoba vašeho oblíbeného časopisu sice končí, přesto rozhodně není důvod k slzám nebo smutku. Oblíbená témata, rozhovory a zkušenosti, které jsme vám pravidelně přinášeli, se pouze přesouvají na web maminka.cz. Zůstávají i naše úspěšné projekty Maminka v porodnici nebo Maminka roku, které budete mít možnost sledovat formou videí. Samozřejmě i my v redakci cítíme nostalgii, ale zároveň víme, že budoucnost je v on-line světě!  

Nikol Leitgeb s rodinou v prosincovém čísle

Prozradila, že Vánoce zbožňuje! Dokonce sama sebe označila za "vánocofila". A ačkoli na Instagramu bývá (sebe)ironická a vypadá jako flegmatik, během focení do prosincového čísla se jako mávnutím kouzelného proutku přeměnila v křehkou a milující mámu, která čas od času šla obejmout svého muže a své dva krásné akční syny. O manželu Petrovi mluvila jako o hvězdě, která jí spadla z nebe v době, kdy byla sama s malým Máťou. Se stromečky a světýlky to nemohl být víc vánoční rozhovor!

VIDEO:  Nikol Leitgeb pro časopis Maminka

Finále projektu Maminka roku 2022

Jména vítězek jednotlivých kategorií hrdinka, podnikatelka a blogerka už známe. Známe dokonce i jméno Absolutní vítězky 2022. Nestihli jste přímý přenos z galavečera jubilejního pátého ročníku našeho projektu? Přečtěte si, kdo stanul na stupních vítězů, jak celý večer probíhal, a pokochejte se krásnými, dojemnými fotkami. Více se dozvíte od strany 50. 

Maminka v porodnici v Ústí nad Labem

Místní klinika je spádovým zařízením pro komplikované případy z celého ústeckého regionu. Přivést tu dítě na svět samozřejmě mohou i maminky bez jakýchkoli zdravotních problémů. Jak se tu rodí? A jak probíhá péče o předčasně narozené děti? Vše se dozvíte od strany 68.

V prosincovém vydání se dále dočtete:

  • Jaká období by nejradši přeskočily snad všechny maminky? Str. 80
  • Dát, či nedat dudlík? Str. 86
  • Speciál o tom, jak pomoct miminku, aby  ho netrápily bolesti bříška. Str. 93
  • Jaké to je mít osvojené dítě nebo být pěstounem? Str. 134
 

Každá změna s sebou přináší šanci. a my se budeme ze všech sil snažit, aby ta změna byla úspěšná. Přejeme vám krásné Vánoce a na shledanou na maminka.cz

 
Témata: Časopis Maminka, Rozhovor, Mateřství, Rodina, Instagram, Nikol Leitgeb, projekt, Influencerka, Ústí nad Labem, Gala, Nikol Leitgeb?, Fotka, Máťou, Časopis, PRÁV, Maminka, Prosincové vydání