Protikvasinková dieta: Konečně pokoj od nepříjemných zánětů

simik 10. 4. 2012 16:45
Myslím si, že tato dieta opravdu funguje..... trpěla jsem opakovaným svěděním a už se to mnohdy nedalo vydržet....vyřadila jsem veškeré sladké ze svého jídelničku a musím říct, že mám už asi měsíc klid, což u mě nebývalo.... takže všem kdo takovéto problémy máte, opravdu doporučuji!!
tina 11. 4. 2012 19:53
Je mi 17 a už přes rok trpím vracející se mykóze. Vyzkoušela jsem snad už všechny možné léky,ale žádný mi nepomohl. Jsem už bezradná. Tato dieta mi nepomohla a to jsem jí držela hodně dlouho. Slyšela jsem teď o allivictus intim který by měl pomoct,tak to zkusím. Kdyby jste měli někdo nějaký nápad jak mi pomoct,tak napište, děkuji.:)
Paty 8. 10. 2013 17:31
Krásný den všem , já jsem trpěla 7 let kvasinkama, nepomohlo mi nic, vč. autovakcíny (to mi vydrželo jen měsíc po vakcinaci a pak znova). Pomohla mi až alternativní medicína a od té doby mám klid, nedržím žádné diety a jím i sladké. Tino, pokud budeš ještě chtít pomoct, napiš mi na sebe kontakt na cer.pat@seznam.cz. Napiš mi email, telefon co budeš chtít . Přeji všem krásný den
??? 11. 4. 2012 20:01
kup si canesten čípky,pomohly okamžitě
ajik 13. 4. 2012 10:16
Problém je ještě jinde - za přemnožení kvasinek můžou taky konzervanty v potravinách, protože likvidují přirozenou mikroflóru zažívacího traktu. Všimněte si, do čeho všeho se dneska přidávají chemické konzervanty. Dokonce i do toho kysaného zelí, které se tady doporučuje. Pak dieta opravdu nemůže fungovat. Návod na domácí kysané zelí bez chemie je zde:http://www.zenax.cz/recept_kysane_zeli_1_6305.htm Sama na kvasinky nic jiného než to zelí nepoužívám, zabere to vždycky.
Margita 3. 7. 2013 14:06
Ahojte,
Tina, skús vyšetrenie krvi u gynekológa alebo imunológa. Možno máš veľké množstvo kvasiniek aj v krvi (v tele), preto nemiznú ani lokálne ťažkosti. Vtedy sú predpisované napr. antimikotiká.
Olivia 5. 8. 2013 00:06
Infekčné ochorenie kvasinkami Candida Albicans dokáže v tele narobiť veľkú neplechu. Preto je pri tomto ochorení nevyhnutné upraviť jedálniček a hlavne zo stravy vylúčiť cukry, ak vás zaujíma viac informácii o tomto ochorení a jeho liečbe, čítajte aj tento článok http://www.dietyachudnutie.sk/diety/liecebne-diety/protikvasinkova-dieta/ clamp
Rossi 15. 10. 2015 21:25
Měla jsem opakující se mykózy několik let, zkoušela jsem dietu, pití čajů i další zaručené recepty, ale pomohlo mi až pravidelné dlouhodobé užívání hlívy ústřičné (tablety), asi bude problém v imunitě.. užívám vždy 2-3 měsíce, potom 2-3 měsíce vynechám a v případě začínajících problémů začnu ihned užívat..
8