Maminka.czTipy na dárky

Průvodce, který vám pomůže vybrat dárky pro lidi, u kterých se prostě nevíte rady

redakce 11.  12.  2020
Nákup dárků je potěšením. Ale jen do momentu, než dojde na to, že potřebujete vybrat něco pro člověka, který nic nechce, všechno má a vás vůbec nic nenapadá. V takovém momentě by se vám mohl hodit náš originální průvodce.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Víte, jak si můžete letos konečně usnadnit výběr dárků pro lidi, u nichž stále váháte a tak jste jim zatím pod stromeček letos nic nekoupili? Zkuste si je zařadit do nějaké pomyslné typové skupiny a hned to bude snazší. Navíc ušetříte, protože nebudete zbytečně kupovat drahé a přitom nevhodné dary. 

Kdy a jak dětem říct pravdu o Ježíškovi? Možná právě teď! Anebo nikdy

Dárkový průvodce navíc existuje v on line podobě, takže se k tipu na vhodný prezent dostanete za pár kliknutí, aniž byste museli bezcílně obcházet obchody a doufat, že vás něco zaujme. Vybírat přitom můžete z nápadů v několika cenových kategoriích. 

Co pro správce, co pro kutila a co pro snílka? 

Víte, že neexistují jenom introverti, extroverti, flegmatici a sangvinici? Webový průvodce, který vytvořila společnost Heuréka, vám pomůže vybrat dárky na míru pro celkem 16 typů osobností. 

Každou z nich krátce popíše, abyste si mohli být jisti, že přesně tohle je váš obdarovávaný. Následuje několik tipů, nikoli na konkrétní modely, ale na výběr z různých výrobků tak, abyste si mohli šikovně porovnat ceny a zároveň viděli, kde je výrobek k mání a jaký má obchod, který ho nabízí, hodnocení. 

Zpomalte! Dojemné video ukazuje, na čem o Vánocích skutečně záleží

Máte doma třeba muže typu vědec? "Jsou individualisté, postrádají zájem o druhé. Mají vysokou inteligenci. Cení si znalostí, schopností a logiky. Společnost spíš nechápou. O všem dlouho přemýšlí, jsou nerozhodní a nepořádní. Upřednostňují praktické dárky před sentimentálními," popisuje ho dárkový průvodce. 

A navrhuje pro něj jako jednu z možností třeba dron, s odkazem na vybrané výrobky podle toho, který si vedl v hodnocení zákazníků nejlépe. Zboží si zároveň mžete vyfiltrovat podle ceny nebo dalších parametrů, v případě dronu dejme tomu podle doby doletu. 

Můžete každopádně doufat, že  díky průvodci pro Vánoce na míru dárky od vás neskončí v té třetině, kterou obdarovaný neocení a jen odloží do skříně. Další třetina takové věci pošle dál a to asi taky nechcete. 

Upečte si s dětmi vánoční perníčky! Tyhle můžete jíst hned! Jak na ně?
Manuál k dítěti? Tady máte vtipný návod, jak se nikdy nestarat o miminko
Témata: Vánoce 2020, Advent, Tipy redakce, Nákupy, Tipy na dárky, Nákupní tipy, Inteligence, Dárek, Průvodce, Nákup dárků, Heuréka, Výrobek, Potěšení, Moment, Mže