Maminka.czTěhotenství

Průzkum trhu: 8 tipů na praktické a bezpečné kočárky. Vybrali byste si?

Simona Procházková 7.  3.  2017
Nákup prvního vozítka pro váš největší poklad je důležitým rozhodnutím, vybírejte proto s rozmyslem. Chcete pro začátek jen hlubokou korbu a až později sporťák? Nebo naopak preferujete dvoj- či trojkombinaci?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Urban Jungle – Pepita

Klepněte pro větší obrázek

CENA: 19 990 Kč,  babiez.cz

Britský výrobce si dává záležet na nevšedním atraktivním designu, který jde ale ruku v ruce s požadavky na maximální bezpečnost a kvalitu použitých materiálů.

VLASTNOSTI:

Kočárek pro všestranné použití do města i do přírody je součástí luxusní edice Pepita a ne nadarmo zvítězil v Red Dot Award 2015 za design.

Oceníte skládání jednou rukou, spodní úložný koš s praktickými přihrádkami a nosností deset kilogramů, parkovací brzdu na rukojeti i oboustrannou vložku.

To se nepovedlo! Rodiče se marně snaží o roztomilé fotky dětí, ty na to kašlou

Dítě se bude cítit komfortně díky prodloužené stříšce s průzorem a delší zádové opěrce, kterou lze sklopit až do vodorovné polohy. Součástí je držák na nápoj i přebalovací taška, oko potěší krásné kožené detaily.

CO JE SUPER: Odpružená nafukovací kola, přední s aretací. Výškově nastavitelná kožená rukojeť. Individuálně nastavitelná opěrka na nohy.

HMOTNOST: 11,5 kg NOSNOST: 25 kg BAREVNÉ VARIACE: NE MAXIMÁLNÍ ŠÍŘKA: 63 CM ADAPTÉR NA AUTOSEDAČKU: ANO PŘÍSLUŠENSTVÍ: ANO

Témata: Těhotenství, Časopis Maminka, kočárky, Nákupní tipy, Průzkum trhu, Vložka, Taška, Bezpečnostní pás, Sluneční záření, Korba, TUV, Ramenní pás, TÜV, Sportovní kočárek, Vyškov, Nastavitelná opěrka, Přebalovací taška, Babiez, Úložný prostor, Maximální bezpečnost, Zavazadlový prostor, Tip, Nástavec, Trh, Použitý materiál