Maminka.czTěhotenství

Průzkum trhu: Velký přehled dětských postýlek, od levnějších po ty dražší

Simona Procházková 5.  1.  2017
Bezpečná, pohodlná, dostatečně velká a také samozřejmě krásná, taková by měla být první postýlka pro vaše miminko. V postýlce by se mělo děťátko cítit co nejpříjemněji, její kvalita totiž ovlivňuje kvalitu odpočinku. Vybrat tu nejlepší pro ničím nerušený a zdravý spánek vašeho největšího pokladu, který v ní v prvních měsících života stráví většinu času, může být oříšek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Baby Sky PANDA wenge

Klepněte pro větší obrázek

Rozměry: 120 x 60 x 85 cm, Cena: od 2119 Kč

Postýlka je vyrobena podle přísné evropské normy a splňuje tak všechna bezpečnostní pravidla. Nabízena je v neutrálním odstínu bílá – wenge s motivem medvídka Pandy, takže se hodí jak holčičku i pro chlapečka.

Jde o kvalitní dřevěnou postýlka vyrobenou z MDF materiálu, což je středně hustá vláknitá deska, vyráběna převážně ze smrkových dřevěných vláken. Vyniká především pevností a snadnou opracovatelností a právě díky pevné struktuře jsou tyto desky plnohodnotnou náhradou masivního dřeva. A za příznivou cenu.

Jak vybírat správně dětskou postýlku

Výškově nastavitelný rošt je možné umístit do tří poloh, takže postýlka poroste spolu s dítětem. Až se začne stavět na nožičky, jednoduše snížíte rošt na nižší stupeň (blíže podlaze), abyste zabránili případnému pádu. Pro větší děti, které již dokážou z postýlky samy vylézt, slouží tři oddělávací příčky na bočnici.

Bude se vám líbit:

+Módní provedení s dětským motivem na bočních stranách.

+Nevtíravý design umožňuje, že se postýlka hodí téměř do každé ložnice nebo pokojíčku.

+K postýlce je možno dokoupit šuplík na vodících lištách s kolečky.

Věk dítěte: 0 až 3 roky

Více barev: ano

Polohovatelný rošt: ano

Odnímatelná bočnice: ne

Témata: Těhotenství, Děti, Časopis Maminka, Novorozenec, Praktické rady, Miminko, Lev, Průzkum trhu, údržba, Velký přehled, Grey, Volný pohyb, Deska, Vika, Dospělá osoba, První zima, Dýha, Vyškov, Konstrukce, Dětský nábytek, Nízká cena, Maximální pohodlí, Kalkulačka mateřské, Dětský, Jett

Video