Maminka.czMaminka roku 2022

První dojmy z Maminky roku: Jak si večer užily vítězky i patronky? Podívejte se na video

Tereza Víchová 27.  10.  2022
Večer plný ženské síly si během vyhlašování Maminky roku užili úplně všichni. Pár chvil po jeho skončení jsme vyzpovídali vítězky všech kategorií, patronky Veroniku Kašákovou, Anetu Krejčíkovou a Míšu Tomešovou i vedení pořadatele Czech News Center. Podívejte se na jejich bezprostřední reakce!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Během pátého ročníku projektu Maminka roku vznikla další skvělá parta žen a na atmosféře to bylo znát. Hrdinka, podnikatelka, blogerka nebo absolutní vítězka? Všechny a na všech pozicích byly vítězky a shodly se na tom, že na takový večer dlouho nezapomenou.

Maminka roku 2022 zná svoji vítězku. Lenka Soukupová umí rozcvičit maminky i děti!

Semknutá parta vznikla i mezi patronkami - Aneta, Míša i Veronika si celý den i večer s našimi maminkami krásně užily a kdyby je domů nevolaly mateřské povinnosti, oslava by se určitě pořádně protáhla. Vždyť jak podotkla Aneta - už "jen" to, že se o maminku někdo postará, krásně ji nalíčí, učeše a ona si připadá jako princezna, je pro většinu z nich obrovský luxus a neopakovatelné chvíle!

NA ZÁZNAM Z GALAVEČERA SE MŮŽETE PODÍVAT TADY

Podívejte se na první dojmy z večera a těšte se na další videa a rozhovory - třeba s absolutní vítězkou nebo Albertem Černým z Lake Malawi. 

VIDEO: Takhle probíhalo vyhlášení Maminky roku 2022

Témata: Veronika, Veronika Kašáková, Maminka roku 2022, Michaela Tomešová,, galavečer, patronka, Aneta Krejčíková, Ženská síla, Vítězka, Míša Tomešová, Lake Malawi, Czech News center, Vid, Míša, Gala, První dojem, Maminka, Pat, Albert Černý