Angelina měla svatební šaty od Donatelly Versace Zdroj: Profimedia.cz

Angelina měla svatební šaty od Donatelly Versace Zdroj: Profimedia.cz

 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
15
Fotogalerie

První svatební fotky! V těchto krásných šatech se vdávala Angelina Jolie

Dlouho očekávaná svatba hereckého idola Brada Pitta a herečky Angeliny Jolie se konečně stala skutečností a všechny fanoušky zajímalo, jaké šaty si na tento významný den hollywoodská kráska oblékla. Konečně máte možnost podívat se, jak se jí výběr vydařil...

Hvězdná dvojice, která je spolu už od roku 2005, poskytla magazínu People a Hello první fotky ze své svatby. Ta se konala minulý víkend ve Francii na zámku Miraval, který rodina vlastní. Nekonala se ale žádná velkolepá a honosná svatba. Obřadu se zúčastnilo jen pár nejbližších přátel. Angelina s Bradem vystrojili veselku především pro své děti. Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne i Knox byli do obřadu zapojeni, dívky nosily květiny a dělaly družičky, zatímco chlapci nesli prstýnky a dělali družby. Děti také společně napsaly rodičům svatební slib a Pax dokonce upekl svatební dort. Angelina na svatbu nepozvala ani svého otce, herce Jona Voighta, se kterým má komplikovaný vztah.

A musíte uznat, že Angelina vypadala opravdu božsky! Herečka si nechala ušít nádherné šaty v Ateliéru Versace. Střih šatů má na svědomí její dvorní módní návrhář Luigi Massi. „Luigi je jako rodina a já si nemohla představit nikoho jiného, kdo by mi šaty navrhl," řekla magazínu People Angelina. Na závoj byly dokonce aplikovány kresby od vlastních dětí.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud