Maminka.czTěhotenství

Radka Fišarová: Z porodnice rovnou na scénu!

redakce 24.  2.  2012
České celebrity si v ničem nezadají s těmi hollywoodskými a místo mateřské se vrhají do práce. Další slavnou maminkou, která dva měsíce po porodu naskočí zpět do muzikálového kolotoče, je Radka Fišarová (34). Ta se už 1. března vrací do romantického muzikálu Quasimodo, který opustila krátce po jeho premiéře 11. listopadu 2011.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Devíti týdenní Oskárek Hána si přijel s maminkou do Divadla Hybernia ujasnit všechny podrobnosti jejího návratu na scénu. A jeho první návštěva se neobešla bez pořádného pozdvižení.

Malý Oskar se má čile k světu. „Oskárek je spíš Otesánek, zřejmě potřebuje nahnat ten měsíc, o který přišel dřív na svět. Ale když má plné bříško, tak je jako každý správný chlap úplně v klidu,“ směje se Radka.

„Těhotenství jsem si užívala, jak to jen šlo. A upřímně jsem se těžko loučila s miminkem v bříšku. Je to jedinečné období, ale naštěstí ještě lepší je to po narození. Je to prostě zázrak,“ prozradila zpěvačka. Tu kromě mateřských povinností aktuálně zaměstnávají také přípravy představení Edith – vrabčák z předměstí, v němž ztvární svou oblíbenou francouzskou šansoniérku.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Slavní rodiče, Novorozenec, Předškolák, Školák, Batole, Porodnice, Kojenec, Oskárek, Otesánek, Jedinečné období, Radka Fišarová, Plné bříško, Správný chlap, Pór, Řád