Maminka.czSlavné maminky

Radost z miminka vystřídal strach. Ornella Koktová zůstává v nemocnici!

Veronika Zenklová 5.  5.  2021
Radost z narození vysněné dcerky si trojnásobná maminka Ornella Koktová moc dlouho neužívala. Jen pár dní po porodu totiž skončila na jednotce intenzivní péče. Podle vlastních slov za to mohl nález ve střevech, který na sebe upozornil velkou bolestí břicha.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Po příjezdu domů jsem byla chvíli "fit"... tak jak se po císaři dá. Nicméně pak mi začaly ukrutné bolesti na levé straně břicha v oblasti střev, skoro až v boku. Nemohla jsem ležet, sedět, otáčet se z boku na bok, vstát, jít na malou... To celé jsem v bolestech doslova probrečela. A to mě bolestí nerozbrečel ani jeden porod," popsala situaci na svém Instagramu.

"Po třech dnech mě můj táta odvezl na pohotovost k Apolináři... a tam se zjistila jistá blokace ve střevech se zánětem (nález asi 7 cm). Malá byla velká a po porodu, než se břicho postupně zmenší do původního stavu (nebo alespoň častečně) mají ta střeva až moc místa k tomu... že se to prostě bloklo," dodala. 

Lékaři Ornelle údajně našli hodně vážný nález v oblasti střev a málem se k tomu přidala i embolie plic, na což se přišlo náhodně. Do nemocnice jí podle jejích vlastních slov odvezli za minutu dvanáct.

Ornella Koktová je v osmém měsíci. Druhé těhotenství dlouho tajila
Témata: Porod, Mateřství, Slavné maminky, Miminko, Rodičovství, Instagram, Apolinář, Ornella Koktová, Radost, Břicho, Nemocnice, Příjezd, Zdravotní komplikace, Bolest, Nález, Střevo, Embolie