Maminka.czPředškolák

Recept: Domácí Pribináček

28. 9. 2011
Recept: Domácí Pribináček
Všechny děti ho milují. Zkuste si tuto lahodnou svačinku připravit sami doma.

Ingredience:

2 dl mléka
30 g cukru
1 vanilkový cukr
20 g másla
1 tvaroh (v kostce - ve vaničce je příliš řídký)
1/2 balení vanilkového pudinku

DOPORUČUJEME: 6 top surovin našich babiček. Uvařte si poctivě a zdravě

Postup:

Vše kromě tvarohu smícháme, nejlépe ponorným mixerem a 7 minut vaříme, vychladíme v ledničce, vmícháme tvaroh a hodně vyšleháme. Rychlejší varianta je, pokud použijeme pudink bez vaření a všechno rozmixujeme v mixeru.

Je to velmi podobná variace na klasický Pribináček. Hodně rozdílné je pouze množství, cena a obsah konzervačních látek. Můžeme dělat různé příchutě, stačí vmíchat kakao nebo nastrouhanou čokoládu, jahody, meruňky či jiné ovoce.

Maminka Roku 2019
Témata: Děti, Předškolák, Školák, Výživa a stravování, Domácí pribináček, Pribináček, Řeč, Recept

Mohlo by vás zajímat
Něžné, dojemné i smutné. Prarodiče se poprvé vidí s vnoučaty
Nechci být otrokem dětí. Dva potomci stačí, říká Agáta Prachařová
Matky jsou jak elitní vojáci ve výcviku, píše Marie Doležalová
Narodila se bez rukou. Lékaři byli pro potrat, rodiče ho odmítli
Babička plašička: Po návratu od tchyně se dcera bojí všeho!
Záhada jménem syndrom ruka-noha-ústa. Pozor na záměnu
100 mimořádných fotek z porodu! Podívejte se, jak ho rodiny prožívají
Přiznání: Nenávidím mateřství. Dceru miluji, ale být matkou mě štve!
Syn se narodil s jinou barvou pleti, než má jeho táta. Podezírali mě z nevěry

Horoskopy

Kozoroh Nastávající den bude skoro bez obláčku. Je ovšem pravda, že se musíte postarat o jednoho člena rodiny,…

Jména pro děti

Největší výběr jmen.

Dnes má svátek: Brigita, Uršula, Voršila





Registrace

Pojďte s námi diskutovat, posílat otázky do poradny, nabízet a kupovat dětské zboží v bazárku.

Díky jednoduché registraci máte ke všemu okamžitý přístup.

Newsletter

Týdenní přehled nejdůležitějších zpráv do vaší e-mailové schránky.

  

Předplatné

Aktuální číslo časopisu