Maminka.czČasopis Maminka

Maminka cestuje: Praha stověžatá. Tipy na skvělou zábavu v centru města i blízkém okolí

Anna Netušilová 22.  6.  2022
Taky kamenná, zlatá či matka měst. Aktuálně je pražských věží na pět set a výletů, které tu můžete podniknout s dětmi, ještě mnohem víc!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Celé vydání letního speciálu by nestačilo k tomu, abychom vám popsali všechny krásy naší vlasti, natož všechny tipy na výlety a dovolené s dětmi. S českou metropolí je to nejinak. Proto vybírám pár mých „nej“ – oblíbených, zajímavých a turisticky osvědčených míst v Praze a těsném okolí, která si užije celá rodina.

 

Poznávání metropole si nechte na jindy, o prázdninách jde především o zábavu!

 

Největší meduzárium

Svět Medúz: Vesmír v akváriu

Ideální výlet do deštivého počasí! Přes 30 druhů medúz v 38 akváriích pod jednou střechou, to je unikátní světový projekt, kde se prolíná fascinující život těchto mořských živočichů s audiovizuálními efekty. Čeká vás tu interaktivní akvárium pro děti, akvárium ve tvaru koule, dětský koutek, bistro… Ale hlavně nezapomenutelný zážitek, který si užije celá rodina. Největší meduzárium najdete na střeše obchodního centra Arkády Pankrác.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na devíti webech.

Vyzkoušet za 1 Kč Více informací
Témata: Časopis Maminka, Rodina, zábava, Tipy na výlet, Maminka cestuje, praha, Tipy redakce, aquapark, akvárium, Muzeum hraček, Blízké okolí, Karlštejn, Arkáda Pankrác, ZOO Praha, Maminka, Žába, MEŠ, Čestlice, Smíchov, Majaland, Výlet, Tip, Česká republika, Svět Medúz, Střecha