Maminka.czKam s dětmi

Redakční kudykam: Český Krumlov, láska redaktorky Eriky

Erika Pilátová 7.  8.  2016
Přemýšlíte, kam s rodinou vyrazíte na víkend? Třeba vás inspirují naše oblíbená místa, kam se zas a znovu s našimi dětmi vracíme.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Při každé návštěvě tohoto města si připadám jako v pohádce. Po povinné návštěvě zámku s medvědy v podzámčí a procházkou centrem si nenechte ujít Muzeum loutek (krumlovskainspirace.cz) plné draků, strašidel a dalších pohádkových bytostí. Malé i velké kluky zase nadchne Muzeum historických motocyklů v Krumlovském mlýně (krumlovskymlyn.cz).

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Kousek od cetrálního náměstí, v restauraci Krčínův dům, vaří dobroty ze sezónních surovin.

 


Do Krumlova to dokonce zvládnete po vodě i s malými dětmi. Řeka je klidná a raft zmůžou i ti největší nešikové, to mohu potvrdit sama za sebe. Můžete si ho půjčit ve Vyšším Brodě (vltava.putzer.cz), po cestě je několik kempů a plavbu můžete ukončit v místním kempu Krumlov (kemp-krumlov.cz). Děti budou nadšené – slunce, voda a stanování jsou přece tím nejlepším letním dobrodružstvím.

Sladkou tečku si dopřejte ve vyhlášené štrůdlárně v Hotelu Latrán, přímo pod zámkem.

Redakční kudykam: Je to Peklo! A je tam krásně!
 

Témata: Časopis Maminka, Dovolená s dětmi, Kam s dětmi, Maminka cestuje, Reda, Vltava, Kemp, Muzeum loutek, Láska, Český Krumlov, Český, Raft, Stanování