Maminka.czKam s dětmi

Redakční kudykam: Grafička Marta nedá dopustit na Orlík

redakce 12.  8.  2016
Přemýšlíte, kam s rodinou vyrazíte na víkend? Třeba vás inspirují naše oblíbená místa, kam se zas a znovu s našimi dětmi vracíme. Naše grafička Marta Laňková a její chlapeček nedají dopustit na Orlík.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Chcete-li letos vyzkoušet něco trochu jiného, půjčte si plachetnici nebo motorový člun, (hacjacht.cz nebo sporteli.cz), půjčí vám je i bez oprávnění. A pak se stačí jen nalodit, obléct vesty a můžete vyrazit. S malými dětmi nejezděte moc dlouho, po dvou hodinách jim dopřejte procházku nebo jiné rozptýlení. Věřte ale, že je to na lodi bude bavit, protože to je nevšední dobrodružství a námořníkem chce být v dětství každý.

Nepodceňujte přípravu před odjezdem! Není to klasické kempování.

 

Nalodit, vylodit

Víkendová pohoda

Klepněte pro větší obrázek

Začněte na zámku Orlík, projděte si park nebo navštivte malé sladkovodní akvárium. Pokud si půjčíte loď na víkend, doporučuji dojet až ke hradu Zvíkov (kde jsou pro děti zábavné prohlídky) a kromě něj navštívit i místní pivovar (pivovar-zvikov.cz). Občerstvíte se netradičním pivem a dobrým jídlem a děti si zatím pohrají na hřišti přímo na zahrádce nebo v herničce.

 

Redakční kudykam: Český Krumlov, láska redaktorky Eriky
Redakční kudykam: Je to Peklo! A je tam krásně!

 

Témata: Dovolená s dětmi, Kam s dětmi, Maminka cestuje, Rozptýlení, Kemp, Marťa, Kempování, Akvárium, Grafička, Orlík, Graf, Pivovar, Námořník, Český Krumlov, Reda, Hrad Zvíkov, ORL, Zvíkov