Maminka.czGalerie

RETRO snímky v novém kabátu: Pobavte se nad fotografiemi pořízenými před lety a dnes. Co všechno se změnilo?

Simona Formánková 10.  11.  2022
Vzpomínáte rádi na své dětství? Dojímáte se pokaždé nad rodinnými alby? Zkuste se navrátit do minulosti a přefotit znovu po letech své oblíbené fotografie. Na stejných místech, ve stejných outfitech i se stejnými výrazy. Těmi nejoriginálnějšími se můžete inspirovat v naší fotogalerii.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Když ještě fotografie znamenala "3-2-1-sýr", bez zbytečného stylizování se vše muselo povést na první dobrou. Když jste se neprobírali stovkami totožných snímků... V době, kdy jste museli několik dní čekat na vyvolání filmu z fotoaparátu, abyste zjistili, jak se vám snímky povedly... To vše se vám asi vrací ve vzpomínkách při pohledu na fotky z dětství. Dnešní doba už je jiná, fotografie jsou propracovanější a stylizované. Přesto v těch starších se skrývá neskutečné kouzlo, které se jim nedá odepřít. 

Tato doba je nenávratně pryč. Přesto pokud byste si ji chtěli alespoň trochu připomenout a vrátit se ve vzpomínkách do dětství, vezměte si jeden nejoblíbenější snímek a zapózujte nyní tak jako před lety. Nejenže se zaručeně pobavíte, ale výsledkem si také připomenete sladké bezstarostné období. Podívejte se do fotogalerie na povedené snímky těch, kteří se s nimi rozhodli pochlubit na sociálních sítích. 

VIDEO: Podívejte se na RETRO kočárky, které vás překvapí

 
Témata: Galerie, Dětství, Fotografie, Retro, Stejné místo, Outfit, Fotogalerie, Výraz, Rodinné album, Kabát