Řidička autobusu zachránila roční dítě, které běhalo bosé v mraze

Gabriela Kolinová 11.  1.  2019
Na tuhle službu asi řidička autobusu Irena Ivic nikdy nezapomene. Venku bylo mrazivo a po ulici běhalo roční dítě, které mělo na sobě jen dupačky. Ona však neváhala ani minutu, zastavila autobus a opuštěného chlapce zachránila.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Celý incident se odehrál těsně před Vánoci, 22. prosince ráno, v Milwaukee v americkém státě Wisconsin. Zachytily ho bezpečnostní kamery. A z celého videa až mrazí. Člověk ani nechce domýšlet, co se všechno mohlo stát, kdyby kolem zrovna nejela duchapřítomná řidička autobusu Irena Ivic.

Na záběrech je vidět, jak zastavuje autobus, běží přes silnici a plačícího bosého chlapce bere do náručí. Následně jedna z cestujících přináší bundu, do které batole balí. Co se stalo, zatím není jasné. Policie podle serveru Dailymail.co.uk uvedla, že dítě na ulici nechala psychicky nemocná matka. Chlapec byl pouze vyděšený, jinak je prý v pořádku. 

Témata: Video, Batole, Rodina a vztahy, Rodiče, auto, autobus, Děti, Ulice, Zac, Policie, Mráz, Zach, DailyMail, Roční dítě, Řidič, Chlapec, Wisconsin, Celé video, Bos, Běh, Řidička