Maminka.czPrezentace klienta

Rodičům: Jak přežít léta puberty

Reklama 23.  3.  2023
Rodičům: Jak přežít léta puberty  | E-sipky
Máte doma puberťáka? Přejeme hodně sil ke zvládnutí tohoto nevyhnutelného vývojového stádia a chceme vám poradit, jak lze navázat komunikaci s vaším adolescentem.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Není to nijak složité a přitom to bývá velice účinné. Stačí koupit domů elektronický terč a šipky soft a máte skoro vyhráno. Pokud se vaše třináctileté dítě po příchodu ze školy zavírá v pokojíčku, na dveřích má ceduli „NO ENTRY“ a nos vystrčí jedině tehdy, když má hlad, je čas zakročit. Nedoporučujeme vám mu hru šipky přikazovat, s direktivním přístupem se nedostanete nikam. Zkuste ale vytvořit tabulku pro zapisování výkonů a přilepte ji na lednici a vyhlaste například, že ten, kdo vyhraje celoměsíční souboj v šipkách, má právo zvolit si plán jednoho víkendu.

Šipky jsou populární sport, který je vhodný pro všechny věkové kategorie, včetně právě dětí. Kvůli bezpečnosti se při „sranda“ soutěžích používají šipky soft, jsou měkčí a tudíž bezpečnější než standardní šipky. Tyto šipky bývají velmi často součástí v dětských heren.

Sport šipky se stává stále populárnějším mezi lidmi různých věkových skupin, a to díky své jednoduchosti a zábavnosti. Kromě toho, šipky mohou být také využity pro team buildingové akce v práci, nebo pro firemní večírky. Šipky pomáhají udržovat dobrou náladu a zlepšovat mezilidské vztahy – ať už doma nebo mezi zaměstnanci. Šipky soft také pomáhají rozvíjet týmovou spolupráci a komunikaci mezi členy domácnosti a týmu.

Pro komunikaci s vaším dítětem můžete jmenovat i nejlepší světové hráče a sledovat v televizi megalomanské show, jakými světové soutěže v šipkách jsou. Většinou to jsou rebelové, kteří v šipkách našli smysl života. Sice neexistuje jednoznačná odpověď na otázku, kdo je nejlepší světový hráč šipek, protože to závisí na mnoha faktorech, ale v současnosti patří mezi nejlepší světové hráče šipek Michael van Gerwen z Nizozemska, Peter Wright z Velké Británie, a Gerwyn Price z Walesu. Tyto hráči se často umisťují na předních příčkách v různých světových šampionátech a jsou považováni za jedny z nejtalentovanějších a nejkonkurenceschopnějších hráčů šipek na světě.

V závěru lze říci, že šipky soft jsou skvělou volbou pro ty, kteří hledají bezpečnou a zábavnou formu sportu, který lze hrát s rodinou, přáteli nebo kolegy. Jako tip pro bezradné mámy, které marně hledají komunikační nit mezi sebou a dospívajícím dítětem jsou šipky většinou   

Témata: Děti a sport, Reklama, Prezentace klienta, Sport, Sport na Heureka.cz