Maminka.czRodina a vy

Rodina si oblékla sushi a baví internet. Nejlepší zabiják nudy, tvrdí

redakce 25.  5.  2018
Nudíte se na mateřské? Tahle máma našla způsob, jak zabavit sebe i děti a přitom být kreativní. Jako spousta dalších rodičů začala fotit vtipné zinscenované snímky. A má úspěch. Její výtvory si můžete prohlédnout v galerii.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jmenuje se Kate Wiland a je šťastnou mámou tří dětí, se kterými vytváří tyto vtipné a trochu šílené fotografie. Série dostala název Our family bites (#ourfamilybites) a najdete ji i na Katině Instagramu

"Vždycky jsem byla velkým příznivcem výtvarného umění. Mnoho let jsem vyučovala dramatický tanec, a tak jsem ráda, že jsem objevila i kouzlo fotografie. Mám nekonečně mnoho nápadů, které toužím nafotit, " prozradila Kate Wiland serveru Boredpanda.com. 

Po kom ty holky jsou? Podívejte se na "bláznivé" fotografie maminky a jejích dcer!

Do svých posledních fotek zakomponovala jídlo, které její rodině vytváří zajímavé outfity. Fotka, na které mají všichni oblečky ze sushi se dokonce stala virální, což Kate překvapilo: "Myslela jsem, že tyhle fotky lidi totálně nenávidí," říká. Když se přesvědčila o opaku, rozhodla se, že v tom bude pokračovat: "Budu aranžovat steaky a fotit další potraviny," směje se. Focení těchto zábavných fotek je podle ní nejlepší zabiják nudy na mateřské!

Nádhera! Maminka vytváří ze starých oblečků módní kreace

Táta fotí boží fotky dětí! Jak to dokáže a kam chodí na nápady?
Témata: Děti, Mateřská a rodičovská dovolená, Péče o dítě a jeho výchova, Rodina a vy, internet, Fotka, Vtipná fotografie, Název, Šťastná máma, Outfit, Nuda, Máma, Výtvor, Obleček, NEJ, Módní kreace, Víra, Sushi, Kate, Výtvarné umění, Zabiják, Instagram

Video