Maminka.czZnamení podle horoskopu

Rodinný horoskop na únor pro všech 12 znamení zvěrokruhu: Zdraví, láska, finance, motto měsíce i šťastné dny!

Dita Mrázková 4.  2.  2023
Jak si budou stát jednotlivá znamení v měsíci únoru? Koho čeká měsíc jako korálek a kdo ho bude muset přetrpět? V pravidelném měsíčním horoskopu hvězdy prozradí třeba i to, které dny budou šťastné. Startujeme únorem!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

0BERAN

Váš citový život dostane v únoru hned několik lekcí. Pozor na hádky s partnerem i dětmi. Páry v dlouhodobém vztahu mohou pociťovat napětí. Pokud budete brát věci příliš vážně, mohli byste zmařit své šance na pohodovou atmosféru v rodině. Pro mnohé by se mohla objevit dobrá zpráva v podobě práce snů, která by rodinným financím výrazně ulevila. Pozor na úrazy dětí v Beranu, které mohou být v tomto měsíci častější.

Důležité dny: 14., 19., 22., 27., 28.

Heslo měsíce února: Snažte se být rozvážní, roztěkanost vám může pěkně zavařit...

VIDEO: HOROSKOP ZDRAVÍ NA ROK 2023


BÝK

Lidé ve znamení Býka budou mít tento měsíc štěstí ve financích. Naskytne se spousta příležitostí, které vám pomohou vydělat pěknou sumu peněz. Ovšem bylo by lepší mít méně výdajů a pevně se držet úsporného režimu a vydělané peníze tento měsíc zbytečně neutrácet. Manželské páry ve znamení Býka budou mít mimořádné štěstí. Začnou ve svém životě novou etapu, což posílí jejich manželství. Pozor na stres, ideální pro vás bude cvičení jógy a meditace.

Důležité dny: 2., 3., 16., 20., 23.

Heslo měsíce února: Každý den přivítejte s úsměvem a ujistěte se, že vás v životě netáhne nic ke dnu.


Blíženci

Blížencům hrozí v únoru citová únava. Oč problematičtější to budete mít v osobním životě, o to víc se zlepší vaše finanční situace. Celkově se jedná o skvělý měsíc pro zavádění novinek. Buďte ve střehu a věřte v dobré. I když se vám zdá, že čas je ve vašich rukou, ujistěte se, že nic nepřeháníte. Věnujte se komunikaci v rodině, netrapte se tolik neustálým přemýšlením. Vyhýbejte se nezdravému jídlu, protože byste nakonec mohli rezignovat na svůj cíl – restart životního stylu.

Důležité dny: 5., 11., 16., 20.

Heslo měsíce února: Hledejte řešení. Pokud ho najdete, buďte opatrní a nejednejte ukvapeně.


RAK

U Raků se dají v únoru očekávat nové začátky, a to ve všech sférách. Naučte se ale  rozlišovat mezi tím, co je správné, a tím, co je špatné, a to jak v profesním, tak v osobním životě. Proto tento měsíc věnujte zvýšenou pozornost tomu, co jíte, protože na tom bude hodně záležet. Obzvlášť děti by se měly vyhýbat nezdravým potravinám. Ženy, které si chtějí koupit šperky, by tak měly udělat, protože jim právě tato investice přinese dlouhodobý prospěch a štěstí.

Důležité dny: 9., 19., 23., 24.

Heslo měsíce února: Nezlomnost vás posiluje. Pamatujte na to a žijte naplno.


LEV

Lvi by se měli v únoru vyvarovat jakékoli zbrklosti, protože všechny pozitivní body v jejich životě by se mohly změnit ve ztrátu, se kterou by se nemuseli umět vyrovnat. Úsilí vkládejte především do vztahů, občas bude nutné udělat krok zpátky. Únor může do rodiny přivést radostné zprávy. Bez ohledu na to, co vás čeká v dalších měsících, vaše zdraví bude tento měsíc vynikající. Nejenže dosáhnete některých fantastických fyzických cílů, ale skvěle na tom budete i s celkovou rodinnou pohodou.

Důležité dny: 12., 18., 22., 27.

Heslo měsíce února: Dopřejte svým nejbližším trochu víc prostoru.


PANNA

V únoru mohou Panny očekávat výrazné zlepšení finanční situace. Na rozdíl od rodinné idyly. Ta panovala v lednu, tento měsíc lehce oslabí. Dlouhodobější svazky překvapí nečekaný sled událostí, nezadaní by v únoru rozhodně neměli hledat vhodný protějšek. Je potřeba nechat členy rodiny, aby vám pomohli zbavit se napětí. Jak? To už nechte na nich. Zdraví totiž máte jen jedno. Hvězdy radí zůstat veselí a ničím se neznepokojovat. Každý den, pardon měsíc, zkrátka není posvícení...

Důležité dny: 5., 9., 19., 25.

Heslo měsíce února: Pozornost věnujte svému zdraví. Je pro váš život důležité stejně jako cokoliv jiného.


VÁHY

Rozvážnost Vah nejenže zabrání tomu, aby zrozenci tohoto znamení prošli citelnou finanční krizí, ale také pomůže uvědomit si hodnotu peněz. Nebojte se požádat o pomoc někoho, kdo je v této oblasti mnohem zkušenější. Únor, který se ponese v duchu Valentýna, bude pro vás i pro váš protějšek skutečně jedna velká romantika. Někteří z vás by mohli vyřešit některé staré vztahové zášti a mají dobrou šanci na nápravu. Využijte tento čas a připravte si něco skutečně velkolepého. Co se zdraví týče, hrozí nesoustředěnost a únava. 

Důležité dny: 10., 19., 27., 28.

Heslo měsíce února: I když se někdy cítíte zmatení, věřte, že brzy najdete cestu ven.


ŠTÍR

Lidé ve znamení Štíra si mohou na nějaký čas odpočinout a přestat se starat o to, jak se bude jejich život v nadcházejících týdnech vyvíjet. Únor pro vás bude jedna velká dovolená. Navíc se ponese v duchu méně práce, více peněz! V únoru se vám možná podaří dobře vyjádřit své pocity, a tím překlenete propast mezi vámi a vaším partnerem, kterou jste se dlouho trápili. Skvělý měsíc, co se zdraví týká, čeká děti narozené ve Štíru. Tolik energie jako Štíři v únoru nebude mít žádné jiné znamení!

Důležité dny: 7., 13., 21., 26.

Heslo měsíce února: Dávejte si pozor na své činy. Nedělejte rozhodnutí v rozrušení nebo afektu.


STŘELEC

Únor bude zrozencům Střelce fandit spíš v osobním životě než v tom pracovním. Nehrozí žádné velké změny, spíš dojde ke stagnaci a stereotypu, u někoho k menším konfliktům s kolegy. Zato láska ve vaší rodině maximálně rozkvete. Potkáte spřízněné duše podobně naladěné na vaši energii. Využijte co nejlépe čas a hledejte takovou osobu, která vás dobře zrcadlí, díky ní se toho o sobě hodně dozvíte. Pozor na zdraví na cestách do vzdálenějších oblastí. Energií byste měli tento měsíc určitě šetřit.

Důležité dny: 11., 17., 20., 24., 26.

Heslo měsíce února: Vyberte si jednu věc a na tu se maximálně soustřeďte. 


KOZOROH

Hvězdy ukazují u lidí narozených ve znamení Kozoroha únorový odpočinek a zábavu. Využijte proto příležitost a naplánujte si se svým protějškem nějaké smyslné aktivity. Přijměte veškerá potřebná opatření, abyste se vyhnuli kontroverzím ve svém životě, protože druhý měsíc roku bude pro vás a vaši pohodu klíčový. Měli byste začít s rozumným šetřením, jinak hrozí problémy v rodinném rozpočtu. Láska je vám nakloněna, užijete si pořádnou dávku romantiky.

Důležité dny: 6., 11., 18., 23.

Heslo měsíce února: Stejně důležité jako ostatní aspekty vašeho života je věnovat se sobě.


VODNÁŘ

Vodnářům se tento měsíc postaví do cesty některá nespravedlivá vyrovnání. Hrozí problémy nejen s financemi, ale do cesty se může připlést i nesoulad v citové oblasti. To, co šlo pořádně z kopce, obrátí směr až ve druhé polovině měsíce. V partnerství projevujte víc city, snažte se pochopit své myšlenky i pocity, jinak se může stát, že vám drahá polovička vůbec nebude rozumět. Hvězdy doporučují základní protahovací cviky a meditace, protože hrozí duševní vyčerpání.

Důležité dny: 13., 18., 21., 25.

Heslo měsíce února: Naučte se řešit věci se správnými myšlenkovými pochody, jen tak docílíte toho, co chcete.


RYBY

Podle měsíční předpovědi zažijí Ryby nečekané zisky v rodině. Z dlouhodobého hlediska jim prospěje, když peníze vhodně investují. Radost můžou vystřídat partnerské hádky, kterým je únor tak trochu nakloněn. Pokud je ve vašem vztahu už delší dobu lehce toxické ovzduší, použijte maximální úsilí o nápravu. Jak? Třeba tím, že víc než myslet budete konat. V oblasti zdraví se připravte na vzestupy i pády. S energií na tom budete jako na houpačce. Je nutné udělat si malou pauzu a naladit se na pozitivní vibrace.

Důležité dny: 12., 22., 24., 27., 28.

Heslo měsíce února: Věřte v to nejlepší a zachovejte si optimistický přístup.

Témata: Děti, Rodina, Rodina a vztahy, Znamení podle horoskopu, Finance, astrologie, Rak, Blíženec, Býk, Panna, Lev, Blíženci, Štír, Kozoroh, Střelec, Vodnář, Beran, únor, romantika, Láska, Heslo, Znamení, MEŠ, Horoskop

Video