Rodinný oddych v Hajdúszoboszló

Reklama 18.  1.  2016
V Hajdúszoboszló, hlavním lázeňském městě maďarské Velké nížiny, si může odpočinout a strávit volný čas celá rodina v každém ročním období.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

V lázeňském komplexu si mohou členové starší generace  užívat blahodárné účinky léčivé termální vody, mladší mohou dobíjet energií své tělo i duši pomocí wellness služeb, ale největší zábavu si rozhodně užijí děti.

Kryté zážitkové lázně Aqua-Palace

Hlavní atrakcí maďarského lázeňského města Hajdúszoboszló je největší lázeňský komplex Evropy, jehož součástí jsou i kryté zážitkové lázně Aqua-Palace. V pěkné moderní budově očekává hosty ve třech patrech velké množství wellness a fitness služeb, které skvěle doplňují koupání v bazénech a pobyty v saunách. Aqua-Palace Hajdúszoboszló je doslova ideálním místem k odpočinku, regeneraci a zábavě každé generace.

Věděli jste, že kryté zážitkové lázně Aqua-Palace očekávají své hosty ve třech patrech  celkem s 20 bazény?

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Dětský svět v Aqua-Palace

V Aqua-Palace jsme zařídili celé patro pro rodiny s dětmi. V prvním patře komplexu, který se nazývá Aqua-Palace Dětský svět, najdou malí i velcí návštěvníci služby a programy podle svých představ. Jsou zde bazénky pro batolata, pro plavání kojenců, perličkové a rodinné bazény, dětské skluzavky, herna pro děti, odpočinková místnost na kojení a přebalování a společenské prostory.  

Věděli-jste, že v přízemí Vodního světa Aqua-Palace najdete rodinný tobogán, kde můžete šplouchnout do vody společně se svými dětmi?

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Programy pro maminky a miminka

V Dětském světě si užijí děti a rodiče nejen vodní radovánky, ale i dětské animační programy a v jejich rámci hlavně rukodílničky, které se konají každý pátek a sobotu v sále uzpůsobeném pro tento účel. Během celého dne si mohou děti užívat pohyb a dobrou zábavu ve skákacím hradu. Kromě vodních a pohybových zážitků mají děti možnost hrát si a odpočinout ve volnočasovém sále a herně, kde mohou strávit celý den. Nejmenším nabízíme plavání kojenců a masáž pro batolata.

Věděli-jste, že v krytém zážitkovém areálu organizujeme 3x týdně (v pondělí, středu a pátek) plavání pro kojence?