Maminka.czPrezentace klienta

Rovnátka pro děti bez bolesti a omezování. Jak je vybrat?

Reklama 24.  11.  2022
Byla vašemu dítěti doporučena léčba vad chrupu za pomocí rovnátek? Na níže uvedených řádcích se dozvíte, na jaké výhody se můžete těšit, pokud se rozhodnete pro neviditelná rovnátka Invisalign zhotovená na míru. V České republice pomohla k lepšímu úsměvu už více než 10 000 pacientům.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Neviditelná rovnátka Invisalign jsou vhodná k léčbě všech nedokonalostí chrupu. A to u pacientů bez rozdílu věku. V ordinacích společnosti Svět rovnátek s.r.o. tak často najdete i pacienty z řad dětí a dospívajících. Na celém světě tato rovnátka pomohla k lepšímu úsměvu více než 9 000 000 pacientům. Počet spokojených zákazníků společnosti Svět rovnátek s.r.o. se vyšplhal na desetitisíce.

Jaké jsou největší výhody těchto rovnátek? Pacienti bez ohledu na věk si chválí zejména:

  • Šetrnou aplikaci. Rovnátka jsou zhotovena na míru, proto maximálně respektují chrup pacienta.
  • Žádné omezování se v jídelníčku.
  • Minimální nároky na údržbu rovnátek.
  • Úsměv pacienta není po dobu léčby hyzděn dráty.
  • Kratší doba léčby a lepší výsledky v porovnání s ostatními typy rovnátek.
  • Možnost rovnátka opakovaně sundávat a nasazovat.

Pacienti z řad dospělých či rodiče dětských pacientů pak konkrétně u společnosti Svět rovnátek s.r.o. oceňují možnost rozložení nákladů na léčbu do nízkých splátek.

Nic neriskujete. Úvodní konzultaci máte zdarma

Jestliže nyní stojíte před rozhodnutím, jaký typ rovnátek využijete pro léčbu nedokonalostí chrupu vašeho potomka, domluvte si ještě dnes nezávaznou a bezplatnou konzultaci u společnosti Svět rovnátek s.r.o., a to prostřednictvím formuláře umístěného zde. Tady také najdete informace o průběhu léčby a reference spokojených zákazníků.

Témata: Zdraví, Děti, Reklama, Prezentace klienta, Zdraví na Heureka.cz