Růžové číslo časopisu Moje psychologie přispělo Mamma HELP 170 702 Kč

Iva Endrychová 3.  11.  2015
Benefičním odpolednem v pražském OC Letňany v sobotu 31. října 2015 vyvrcholila akce Měsíc v růžové, která je zaměřena na prevenci rakoviny prsu. Tým časopisu Moje psychologie zde předal neziskové organizaci Mamma HELP finanční šek v hodnotě 170 702 Kč.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Do celé kampaně s mnoha speciálními projekty se zapojilo i vydavatelství Mladá fronta. Právě časopis Moje psychologie věnoval celé říjnové Růžové číslo boji proti rakovině prsu a 10 % z inzertních příjmů z tohoto vydání poskytl nadaci Mamma HELP.

Finanční částku navýšila dražba laviček, které pomalovaly známé osobnosti, jako Vanda Hybnerová, Lukáš Hejlík a Veronika Hejlíková, Linda Rybová, Anna Linhartová a kamarádky, Hana Vagnerová, Bára Basiková, Vilma Cibulková a Pavel J. Ryba, Pavlína Němcová, Helena Dvořáková a Adélka s Kájou, Ivana Jirešová.

Klepněte pro větší obrázek
Na fotografii (zleva): Lenka Benetková, obchodní ředitelka divize Časopisy a divize Euro E15,  Michaela Řepová, zástupkyně starosty MČ P18, Iveta Lojková, zástupkyně starosty MČ P18, Jana Drexlerová, předsedkyně sdružení Mamma HELP.

Šek za vydavatelství Mladá fronta předala obchodní ředitelka Lenka Benetková spolu se šéfredaktorkou časopisu Moje psychologie Barborou Šťastnou. Předsedkyně sdružení Mamma HELP Jana Drexlerová ocenila i snahu všech partnerů, kteří projekt Růžového čísla podpořili.

Slavnostní předání šeku doprovodil bohatý program, jako výstava laviček, předplatné časopisů, focení ve Fotonautu a dárky od Marks & Spencer. Partner projektu pošli pusu dál Marks & Spencer si pro návštěvníky na tento den připravil slevu 20 % na oblečení a šperky a pro děti odměny do soutěží.

Partneři projektu, kteří inzerovali v Růžovém čísle časopisu Moje psychologie věnovaném ženám s rakovinou prsu, přispěli svou účastí na pomoc společnosti Mamma HELP. Jako formu poděkování vydavatelství Mladá fronta zvolilo pozvání na představení Vysavač s Bohumilem Kleplem v hlavní a jediné roli. Klienti dostali lístky od vydavatelství Mladá fronta jako dárek a přišli i se svými blízkými pobavit se společně s běžným publikem.

Na závěr představení vystoupila předsedkyně sdružení Mamma HELP Jana Drexlerová, aby poděkovala všem, kteří se na akci podíleli a pomohli tak nemocným. Ve foyer divadla Studio DVA byly pro všechny zdarma k dispozici časopisy Moje psychologie. Akce proběhla 7. října 2015.

Témata: Ivana Jirešová, Bára Basiková, Veronika Hejlíková, Pavlína Němcová, Číslo, Spencer, Vilma, Šperky, Mamma HELP, Psycholog, Čas, Bohatý program, Marks & amp, Lukáš Hejlík, Hana Vagnerová, Marks, Obchodní ředitelka, Studio dva, Helena Dvořáková, Hana Vágnerová, Euro, Lavice, Adélka, Vanda Hybnerová, Časopis