Maminka.czRodiče

Rychlou půjčku do výplaty  můžete mít do 15 minut

Reklama 3.  7.  2021
Nevyšli jste s penězi, nebo vás zastihl nečekaný výdaj, který si žádá okamžité řešení?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Díky rychlé online půjčce se nemusíte omezovat na životním standardu, ale pohodlně vyřešit vše potřebné. Stačí vyplnit žádost a vyčkat pár minut: jakmile bude vše schváleno, dostanete peníze na účet do čtvrt hodiny, a to dokonce o víkendu.

Kolik peněz můžete před výplatou získat

Poskytovatel se zaměřuje na pomoc v tíživých životních situacích, které může vyřešit i menší částka. Jedná se například o rozbitou chladničku, dosluhující pračku, či nedoplatky za energie, které musíte co nejdříve vyrovnat. Noví klienti si mohou půjčit do výplaty od 1 000 do 10 000 Kč a využít je na cokoliv, klidně k pokrytí více menších výdajů.

Od druhé žádosti si půjčíte i vyšší částky

Jakmile se s poskytovatelem blíže poznáte a splatíte svůj první úvěr, zvýší se vám limit pro příští žádosti až na dvojnásobek. S částkou až 20 000 Kč můžete kupříkladu opravit auto či koupit vybavení do domácnosti, případně vyrovnat nedoplatky a kontokorent na běžném účtu. Vždy byste si však měli do výplaty půjčovat pouze tolik, kolik skutečně potřebujete.

Na peníze nečekáte dlouho, do 10 minut je máte

Ať můžete danou situaci vyřešit co nejdříve, posuzuje společnost všechny žádosti ihned po obdržení. Obvykle se tak dozvíte do 5 minut, zda a kdy půjčku před výplatou dostanete, díky čemuž nemusíte hledat vícero řešení současně. Dlouho pak netrvá ani její vyplacení, které proběhne hned po podpisu smlouvy na dálku.

Vzhledem k podpoře okamžitých plateb u většiny bankovních domů je tak možné připsat finance na účet do 15 minut po zaslání žádosti. Tento expres navíc funguje i o víkendu, kdy většina poskytovatelů nepracuje. Ale nebojte, připlácet za něj nic nemusíte, rychlé vyplacení půjčky do výplaty je standard pro všechny zákazníky.

Témata: Rodiče, Reklama, Prezentace klienta