Maminka.czZdraví

Rýma a zase ta rýma… Jak ji léčit přírodní cestou?

Reklama 6.  3.  2018
Sotva se zbavíme zimního kapesníku, řada z nás bohužel vytáhne kapesník jarní. A tak stále dokola. Některé z nás rýma doprovází téměř celoročně a nejedná se bohužel jen o dospělé pacienty.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

U dětí přichází nachlazení více jak 10 x ročně a alergická rýma má stále stoupající tendenci právě v dětské a dospívající populaci. Do dvou let věku se alergická rýma vyskytuje výjimečně, ve věku nad čtyři roky však už patří k nejčastějším onemocněním s chronickým průběhem.

Alergická rýma je zánětlivé onemocnění nosní sliznice, jehož hlavními příznaky jsou: svědění nosní sliznice, kýchání, výtok z nosu a zduření nosní sliznice. Alergická rýma může být podle výskytu alergenů sezónní, celoroční a profesní.

Klepněte pro větší obrázek

Není divu, že pokud dospělý jedinec nebo dokonce děti smrkají celoročně, hledáme šetrné alternativy léků, které nezatěžují nosní sliznici a je možné je bezpečně používat i na chronické a dlouhotrvající rýmy. Každý lék, který je určen k aplikaci na nosní sliznici, má v příbalové informaci specifikovánu maximální možnou dobu, po kterou lék na sliznici aplikovat. Protože nosní sliznice zastává celou řadu důležitých funkcí, je nutné ji chránit.

Pokud hledáte přírodní alternativu, vyzkoušejte EUPHORBIUM COMPOSITUM-HEEL  nosní sprej.

Lék obsahuje tyto přírodní složky: Euphorbium (Pryšec), v homeopatii tradičně užívaný na rýmu a katary horních cest dýchacích, Pulsatila pratensis (Koniklec luční), který se užívá k léčbě zánětu nosní sliznice a chronické rýmy, Luffa operculata (Lufa) k léčbě rýmy různého původu a bolesti hlavy při zánětech horních cest dýchacích, Calcii sulfidum (Sulfid vápenatý) k léčbě zánětů a „solný“ izotoncký roztok .  Přípravek EUPHORBIUM COMPOSITUM-HEEL NASENTROPFEN L je určen k léčbě dětí již od 2 let věku a dospělých. Aplikuje se do nosních otvorů při léčbě:

  • Akutní rýmy virového či bakteriálního původu
  • Chronické rýmy – dlouhotrvajícím zánětu dutiny nosní
  • Alergické rýmy všech typů
  • Zánětů vedlejších dutin nosních

Proč právě EUPHORBIUM COMPOSITUM-HEEL ?

Protože nejsou známé žádné vedlejší účinky, a proto je bezpečný i k léčbě rýmy u dětí a lze jej používat i k dlouhodobé léčbě. Tento lék zakoupíte ve vaší lékárně, pokud právě není skladem, Váš lékárník Vám jej jistě rád objedná.

Klepněte pro větší obrázek

Euphorbium compositum-Heel Nasentropfen L je lék určený k aplikaci do nosních otvorů. Čtěte pečlivě příbalovou informaci. 

Více informací najdete na www.euphorbium.cz.

Témata: Zdraví, Zdraví na Heureka.cz