Maminka.czČasopis Maminka

Rýmičky, kašílky, třeste se! Listopadová Maminka s tipy na podporu IMUNITY je právě na stáncích

redakce 20.  10.  2022
Školní a školková výuka je v plném proudu a vy už jste se opět dostali do koloběhu léčení kašílků a rýmiček? Nebojte, jsme v tom s vámi! A máme bojový plán. V listopadovém vydání časopisu Maminka jsme se totiž zaměřili na to, jak posilovat obranyschopnost.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Titulní stranu listopadového čísla nám tentokrát ozdobila moderátorka a nastávající maminka Eva Hecko Perkausová. Prozradila nám, že na oslovení "maminko" si bude muset teprve zvyknout. Možná i proto, že patří k těm šťastným, které o těhotenství skoro nevědí. Fotky, které jsme s ní do našeho časopisu nafotili jsou prý první oficiální těhotenské. Jak se připravuje na porod? A zafungovala u ní mateřská intuice, když přemýšlela, zda to bude kluk nebo holčička? Velký rozhovor si přečtěte od strany 46.

Video: Jak probíhalo focení titulní strany s Evou Hecko Perkausovou?

Projekt Maminka roku 2022 se blíží do svého grand finále. 26. října od 19 hodin můžete sledovat přímý přenos na webu maminka.cz. Na galavečeru vystoupí také Albert Černý se svojí skupinou Lake Malawi. Jaké má pracovní plány, a co nového nám odhalil ze svého soukromí? Přečtěte si celý rozhovor od strany 56. 

Nezahálíme ani v projektu Maminka v porodnici. Tentokrát jsme vyrazili do Ústavu mateřství pražské Fakultní Thomayerovy nemocnice. Tato porodnice získala jako první v České republice titul Baby friendly hospital a to už v roce 1992. Co to v praxi znamená? V čem je nemocnice specifická a jak to to vypadá na nově zrekonstruovaných pokojích? Dočtete se od strany 78.

Listopadová Maminka je už ode dneška ke koupi na stáncích a na ikiosek.cz, rohlik.cz a kosik.cz.

A to nejlepší na konec! Novou Maminku můžete už číst i v pohodlí domova bez cesty do trafiky. Když se k nám připojíte a zaregistrujete se, máte možnost dostat se jako první k článkům v sekci Premium Plus, tedy těm nejnovějším. Na webu články najdete pod žlutou ikonkou a předplatné Premium Plus získáte zde.

Co vám premium přináší?

  •     To nejlepší z tištěného časopisu Maminka.
  •     Obsah dříve než v tisku.
  •     Články o těhotenství, porodu i péči o dítě.
  •     Podcasty i poradnu s experty.
  •     Příběhy slavných maminek.
  •     Tipy na kulturní i cestovatelské zážitky pro celou rodinu.
Témata: Těhotenství, Porod, Časopis Maminka, Rozhovor, Imunita, intuice, Eva Hecko Perkausová, Eva Perkausová, baby-friendly, No Nam, Tip, Stánek, Lis, Časopis, PRÁV, Premium Plus, Albert Černý, Maminka, Gala, Přihlášení, Lake Malawi, Koloběh, PREMIUM +, Česká republika