Maminka.czNovorozenec

S mateřstvím život nekončí, ale začíná!

Reklama 27.  6.  2017
Svoboda pohybu, to je, oč tu běží. A když říkáme pohyb, máme na mysli jak pohyb po městě, tak pohyb po lese nebo pohyb po světě. Ano, hranice neexistují, tak proč se krotit v rozletu?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Kočárky Bugaboo jsou díky unikátnímu konceptu mobility uzpůsobené k aktivnímu životu rodiny a s každým dalším modelem se to zlepšuje! A jak šel čas s Bugaboo? Tvrdá práce vývojářů, konstruktérů a maminek probíhala - rok po roce, ve zkratce, jako velké dobrodružství!

Max dostal nápad

Příběh značky Bugaboo se začal psát před více než dvaceti lety, v roce 1994. V hlavě Maxe Barenbruga, vizionáře a zakladatele budoucí značky Bugaboo, se zrodil nápad, který zněl: „Věřím, že mobilita není o tom, kde jste, ale kam se můžete dostat.“

A že to byl muž činu, svůj nápad zrealizoval do podoby všestranného kočárku pro moderní rodiče žijící ve městě. Rok 1997 byl ve znamení prvních úspěchů. Ohlasy z výstavy Kind und Jugend byly ohromné a podnítily tvůrce k dalším vylepšením na kočárku, zejména s ohledem na pohodlí a bezpečnost.

Klepněte pro větší obrázek

Rok 2000 se nesl ve vylepšování modelu Bugaboo Classic. Nové odpružení připomínalo pohyb žáby! A zrodil se nový Bugaboo Frog; modulární kočárek, ideální do každého terénu a určený dětem od narození až po batole. V roce 2002 se Bugaboo Frog objevuje v populárním seriálu Sex ve městě a postupně se stává ikonou mezi kočárky.

Rok 2005 se nese ve znamení hned dvou nových modelů: Bugaboo Gecko a Bugaboo Cameleon.

Klepněte pro větší obrázek

V roce 2007 se rodí vůbec první a přitom plně vybavený kočárek Bugaboo Bee, kočárek pro městský život, plně funkční, přitom kompaktní a lehký.

Jeden milion prodaných kočárků!

V roce 2009 prodává značka Bugaboo svůj půlmiliontý kočárek. Do dnešního dne se po celém světě prodalo více než milion kočárků Bugaboo, které jezdí ve čtyřiceti zemích světa. Bugaboo Classic, Bugaboo Frog, Bugaboo Gecko a Bugaboo Cameleon jsou opravdovými ikonami.

V září 2010, na mezinárodním veletrhu Kind und Jugend, představuje Bugaboo světu svůj koncept kočárku pro jedno-dvě-jedno dítě. Unikátní kočárek, který lze během vteřiny změnit z kočárku na jedno dítě na kočárek pro dvě děti, dostává jméno Bugaboo Donkey.

Klepněte pro větší obrázek

Zatím nejnovějším modelem v rodině kočárků Bugaboo je Buffalo. Bugaboo Buffalo představuje splněné sny většiny rodičů. Robustní kočárek, který zvládne každý terén. 

Témata: Novorozenec, Batole, Kojenec