Maminka.czSoutěže

Šance pro vaše dcerky: Soutěžte o možnost stát se hvězdou videoklipu s Barbie

redakce 2.  9.  2014
Pokud máte doma hudebně a pohybově nadané dcerky, nechte je zapojit do soutěže o možnost získat roli v originálním Barbie songu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Panence Barbie stačí jen pomyslet a stane se mořskou pannou, kosmonautkou nebo třeba i vílou. Vaše dcerky to tak jednoduché nemají, ale přesto mohou ukázat, jak jsou talentované.

Nechte dcerky natočit video, kde tančí v rytmu Barbie nebo kde klip zpívají a mohou se stát hvězdami nového Barbie songu, který se bude natáčet koncem roku ve Varšavě. Navíc každý týden po celou dobu trvání soutěže je možné vyhrát jednu z 12 panenek Barbie.

Soutěž probíhá od 2 září do 13. října 2014 a soutěžit se dá ve dvou kategoriích – pěvecké a taneční. Na stránkách soutěže najdou dívky i inspiraci pro svou taneční sestavu. Je tam pro ně totiž připraveno několik tanečních videí, při kterých se s nimi můžete naučit kroky, které mohou být součástí jejich choreografie.

Videa nahrávejte na stránky www.barbie.cz, kde také naleznete další informace a podmínky soutěže.

Českou verzi Barbie songu nazpívala zpěvačka Markéta Konvičková, účastnice soutěže Česko Slovenská Superstar. Podívat se na něj můžete na webu barbie.cz

Tady je světový Barbie song: 

Témata: Soutěže, Barbie, choreografie, Česko Slovenská SuperStar, Šance, Videoklip, Soutěž, Song, Bar, Vaš, Superstar, Účastnice, Bár, Vid, Markéta Konvičková