Maminka.czKam s dětmi

ScioCAMP - „Jak na učení“

redakce 2.  4.  2011
ScioCAMP - „Jak na učení“
Příměstské tábory vedené profesionálními lektory jsou určené dětem ve věku od deseti do patnácti let. Nabízejí různorodé aktivity, které přinesou dětem nové znalosti a dovednosti.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Vzhledem k zájmu rodičů, jejichž děti se nemohly zúčastnit březnových termínů (například z důvodu jarních prázdnin), vypsalo Scio nový termín ScioCAMPu „Jak na učení“. Přihlašovat se je možné do 17. 4.

Scio zároveň chystá prázdninové ScioCAMPy, které budou zaměřeny nejen na téma Jak na učení, ale také na nové téma Jak na komunikaci.

Premiéra ScioCAMPu splnila očekávání

27. března skončily první termíny ScioCAMPu Jak na učení, zúčastnily se jich desítky dětí nejen z Prahy a Brna, kde se campy konaly - některé z dětí vozili rodiče na kurz i z více než stokilometrové vzdálenosti. Cíle kurzu se podařilo naplnit, z dotazníkového šetření mezi účastníky například vyplynulo, že 91 % dětí se domnívá, že znalosti a dovednosti, které na ScioCAMPu získali, jim při učení pomůžou.

Čtěte také: Nejčastější dětské zlozvyky: Jak je odstranit?

Co je ScioCAMP

ScioCAMP Jak na učení dětem na dvou víkendových setkáních například poradí jak pracovat s textem, jak správně dělat výpisky a jak rozlišit podstatné informace od vedlejších. Zaměří se také na paměťové techniky a řadu postupů v procesu učení (včetně motivace a hospodaření s časem).

Nový termín se uskuteční v Praze, Brně a Ostravě, 30. 4. – 1. 5. a 14. 5. – 15. 5. 2011. Uzávěrka přihlášek je 17. 4. 2011.

Více informací na www.sciocamp.cz

SLEVÍN.CZ - Každý den nové slevy na jednom místě!

Témata: Kam s dětmi, Maminka cestuje, učení, SCIO, Uzávěrka přihlášek, Dotazníkové šetření, Jak

Video