Maminka.czDěti

Po kom ty holky jsou? Podívejte se na "bláznivé" fotografie maminky a jejích dcer!

Byla to vlastně náhoda. Jednou ráno se maminka dvou dcer Dominique oblékla do stejného pruhovaného trička jako nejmladší Penny. A starší Amélie pak vylezla ze svého pokoje v identických pruzích. Od té doby se tyhle tři takhle fotí. A jejich fotky jsou senzační, posuďte sami!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Britská blogerka Dominique fotí se svými dcerami Amélií a Penny úžasné snímky, které pak dává na svůj Instagram. Série s názvem "All that is three" sklízí veliký úspěch. Všechny tři holky se oblékají do stejných šatů, mají stejné účesy a výrazy. Geny se zkrátka nezapřou.

Dominique byla dlouho mámou na plný úvazek. V roce 2015 zanechala práce, aby mohla zůstat doma s dětmi. "Bylo to úžasné rozhodnutí, kterého jsem nikdy nelitovala," svěřila se před časem. "Pravda, někdy jsem se cítila trochu osamělá, ale Instagram mi pomohl uniknout z každodenní rutiny a kolotoče měnění plenek a plnění školních povinností," dodává Dominique. 

ČTĚTE TAKÉ: Hvězdou internetu teprve v 16 letech! Prohlédněte si dokonalé jídlo mladé blogerky

Tahle maminka zase fotí svou dceru v zábavných kompozicích

A že se s dcerami opravdu nenudí, dokládají tyto fotografie. Dominique je na své dcery patřičně hrdá a dojímá ji, jak vidí, jak dospívají a stávají se nezávislými. "Největší odměna je, že sleduji, jak rostou a stávají se z nich chytré, zábavné a okouzlující mladé dámy," říká. 

A když už se starší dceři do focení nechce, má za sebe plnohodnotnou náhradu.

Miminko je její múzou. Indka fotí s dcerou krásné obrazy
Na maškarní za seniora? Stačí pár doplňků a senzační kostým je na světě
Vždy sladěné! Kate a princezna Charlotte: Nejstylovější máma s dcerou?
Témata: Děti, Mateřská a rodičovská dovolená, Rodina, Instagram, Fotografie, fotograf, Senior, Internet, Foto, Pruhované tričko, Maminka, Bored panda, Penn, Zábavná kompozice, Kufr, Dcera, Účes, Školní povinnost, Plný úvazek, Tričko, Největší odměna, Holka, Máma, Penny, Šaty