Maminka.czSlavní rodiče

Serena se inspirovala Demi Moor. Které další slavné ženy se v těhotenství odhalily?

redakce 29.  6.  2017
Která těhotná by nechtěla mít památku na toto období v podobě krásné fotografie? Ne každá z nás má ale odvahu svléknout se, jako to udělaly mnohé slavné maminky. Tou poslední je tenistka Serena Williams.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Známá tenistka, která očekává narození svého prvního potomka, se nechala nahá nafotit pro magazín Vanity Fair. Autorkou fotografií není přitom nikdo jiný než věhlasná fotografka Annie Leibovitz.

Fotka s odhaleným těhotenským bříškem, kterou Serena nejprve zveřejnila na sociálních sítích, se stala absolutním hitem internetu. Fotografie je přitom inspirována dvacet šet let starou titulní fotkou Demi Moor, která nahá pózovala v 7. měsíci těhotenství.

To bude mamina! Serena Williams je těhotná

Právě tato fotografie se později stala předlohou pro další slavné nastávající maminky, které se nechaly nafotit v rouše Evině. Podívejte se do naší galerie, které další slavné maminky odhodily v těhotenství před objektivem fotoaparátu stud.

Video: Otcové jsou u porodu důležití

Gratulujeme! Jana Doleželová je maminkou, porodila holčičku
Agáta Prachařová předváděla s těhotenským bříškem plavky
Iveta Vítová: „Uplatňuji metodu cukru a biče, která podle mě funguje“

 

 

 

 

 

 

Témata: Těhotenství, Slavní rodiče, Serena Williams, Jana Doleželová, Hit internetu, Měsíc těhotenství, Annie, Mamina, Sociální síť, Odvaha, Pinterest, Absolutní hit, Krásná fotografie, Sla, Fotografka, Vanity fair, Moor, Agáta Prachařová, Serena, Fotka, První potomek, Maminka, Demi, Slavná žena, Fotografie