Maminka.czŠestinedělí

Šestinedělí je lepší, když se při porodu nenatrhnete až k zadku, píše modelka

redakce 31.  5.  2018
Modelka Chrissy Teigen (32) se rozhovořila o svém šestinedělí a přesně vystihla temné stránky doby po porodu. Svěřila se, že při narození prvního potomka se natrhla v intimních partiích, a také ukázala fotografii, na které je v poporodních kalhotkách ze síťoviny.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

„Můžu potvrdit, že poporodní život je o 90 % lepší, když se neroztrhnete až k zadku. Chlapeček: 1 bod, Luna: 0,“ napsala drsně na Twitter manželka zpěváka Johna Legenda (39) Chrissy, která si nikdy nebere moc servítky.

Veřejnosti tak odhalila, že během prvního porodu v roce 2016 měla ošklivé komplikace, kdy se jí při porodu roztrhla vagína až ke konečníku, což může potkat zhruba 4 procenta žen.

Vaginální tělocvik: Metody, jak se vyhnout nástřihu nebo natržení u porodu

Dnes již dvouletá dcera Luna jí ale za utrpení jistě stála a nyní se situace už naštěstí neopakovala a druhý potomek páru už přišel na svět bez takových problémů. Tentokrát se navíc narodil chlapec, který dostal jméno Miles Theodore Stevens na počest jazzového trumpetisty Milese Davise (†65). Topíme se v jeho malých pohledech a čmuchání. Náš domov je zahlcen láskou, radovala se šťastná Teigen na Instagramu.

GALERIE:  Ženy přiznaly, co jim s tělem udělalo těhotenství. Zapomeňte na plochá břicha celebrit!

Ovšem znovu se rozhodla ukázat, že mateřství není žádná procházka růžovým sadem, a zveřejnila proto také snímek v »outfitu«, kterým by na sebe strhla pozornost všude. Nejenže totiž v kuchyni stála nahoře bez (aby miminko mohla kdykoliv nakojit) a s dítětem v zavinovačce v náručí, ale hlavně v typickém nemocničním spodním prádle ze síťoviny, které připomíná obvazy.

V ruce pak držela hrušku zabalenou v podobném materiálu, čímž narážela na vtípek herečky Ali Wong (36) z nového seriálu o mateřství, kde je spodní prádlo srovnáváno s balením ovoce.

První setkání miminka s rodiči: Podívejte se na neuvěřitelné záběry!

Chrissy se na sebe zkrátka nebojí upozornit. To ostatně předvedla již v listopadu 2016, když se na American Music Awards objevila v šatech s velmi odvážným rozparkem a navíc si nevzala ani kalhotky, a celému světu tak ukázala svůj oholený klín. Jindy zase při koupání v moři odhalila ňadra, takže kdo ji sleduje pečlivě, už ji zřejmě viděl nahou úplně komplet.

Nástřih hráze: Užitečný zákrok, nebo zbytečnost?
Nástřih hráze i císařský řez: Jak pečovat o rány?
Masáž hráze jako prevence nástřihu. Funguje, nebo je to ztráta času?
Témata: Porod, Slavní rodiče, Gynekologie a porodnictví (poradna), Šestinedělí, modelka, John Legend, Miles, Dvouletá dcera, Tělocvik, Celý svět, První porod, Neuvěřitelný záběr, Twitter, Těhotenství a porod, Druhý potomek, Chriss, Vtípek, Nový seriál, Instagram, Pór, Potomek, První potomek, Zadek, První setkání, Spodní prádlo