Maminka.czŠestinedělí

Šestinedělí je lepší, když se při porodu nenatrhnete až k zadku, píše modelka

redakce 31.  5.  2018
Modelka Chrissy Teigen (32) se rozhovořila o svém šestinedělí a přesně vystihla temné stránky doby po porodu. Svěřila se, že při narození prvního potomka se natrhla v intimních partiích, a také ukázala fotografii, na které je v poporodních kalhotkách ze síťoviny.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

„Můžu potvrdit, že poporodní život je o 90 % lepší, když se neroztrhnete až k zadku. Chlapeček: 1 bod, Luna: 0,“ napsala drsně na Twitter manželka zpěváka Johna Legenda (39) Chrissy, která si nikdy nebere moc servítky.

Veřejnosti tak odhalila, že během prvního porodu v roce 2016 měla ošklivé komplikace, kdy se jí při porodu roztrhla vagína až ke konečníku, což může potkat zhruba 4 procenta žen.

Vaginální tělocvik: Metody, jak se vyhnout nástřihu nebo natržení u porodu

Dnes již dvouletá dcera Luna jí ale za utrpení jistě stála a nyní se situace už naštěstí neopakovala a druhý potomek páru už přišel na svět bez takových problémů. Tentokrát se navíc narodil chlapec, který dostal jméno Miles Theodore Stevens na počest jazzového trumpetisty Milese Davise (†65). Topíme se v jeho malých pohledech a čmuchání. Náš domov je zahlcen láskou, radovala se šťastná Teigen na Instagramu.

GALERIE:  Ženy přiznaly, co jim s tělem udělalo těhotenství. Zapomeňte na plochá břicha celebrit!

Ovšem znovu se rozhodla ukázat, že mateřství není žádná procházka růžovým sadem, a zveřejnila proto také snímek v »outfitu«, kterým by na sebe strhla pozornost všude. Nejenže totiž v kuchyni stála nahoře bez (aby miminko mohla kdykoliv nakojit) a s dítětem v zavinovačce v náručí, ale hlavně v typickém nemocničním spodním prádle ze síťoviny, které připomíná obvazy.

V ruce pak držela hrušku zabalenou v podobném materiálu, čímž narážela na vtípek herečky Ali Wong (36) z nového seriálu o mateřství, kde je spodní prádlo srovnáváno s balením ovoce.

První setkání miminka s rodiči: Podívejte se na neuvěřitelné záběry!

Chrissy se na sebe zkrátka nebojí upozornit. To ostatně předvedla již v listopadu 2016, když se na American Music Awards objevila v šatech s velmi odvážným rozparkem a navíc si nevzala ani kalhotky, a celému světu tak ukázala svůj oholený klín. Jindy zase při koupání v moři odhalila ňadra, takže kdo ji sleduje pečlivě, už ji zřejmě viděl nahou úplně komplet.

Nástřih hráze: Užitečný zákrok, nebo zbytečnost?
Nástřih hráze i císařský řez: Jak pečovat o rány?
Masáž hráze jako prevence nástřihu. Funguje, nebo je to ztráta času?
Témata: Porod, Slavní rodiče, Gynekologie a porodnictví (poradna), Šestinedělí, modelka, John Legend, První setkání, První potomek, Potomek, Galerie, První porod, Nena, Servítky, Nový seriál, Chriss, Twitter, Chrissy, Chrissy Teigenová, Zadek, Outfit, Tělocvik, Neuvěřitelný záběr, Celý svět, Luna, Miles