Maminka.czSlavní rodiče

Sestra vévodkyně Kate Pippa porodila. Je to chlapeček

kog 16.  10.  2018
Princ George, princezna Charlotte a princ Louise mají bratrance. Sestra britské vévodkyně Kate Pippa Middleton porodila chlapečka. Přišel na svět ve stejné porodnici, kde rodila Kate.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Chlapeček se narodil v pondělí ve 13:58 místního času a po porodu vážil 3,88 kilogramů, píše server Daily Mail. Maminka i dítě jsou v pořádku. Jméno potomka je zatím neznámé. Rodina Middletonových se tak raduje ze čtyř vnoučat, tří kluků a jedné holčičky. 

Miminko Harryho a Meghan se narodí na jaře 2019! Budou to dvojčata?

Pippa rodila ve stejné porodnici jako její sestra Kate, která tam přivedla na svět syna George (5), dceru Charlotte (3) a nejmladšího syna Louise (6 měs.). K porodu ji doprovodil manžel James Matthews. 

Pippa se naposledy na veřejnosti ukázala v zelených šatech těsně před porodem na královské svatbě princezny Eugenie minulý pátek.

Pippa se "proslavila" na svatbě své sestry, manželky prince Williama, které šla za družičku. Měla na sobě bílé šaty obepínající postavu, kde vyniklo její dokonale tvarované pozadí a podle mnohých téměř zastínila královskou nevěstu.

Připomeňte si, jak se svět zamiloval do Pippy Middleton

Pippa Middleton je těhotná. Miminko se má narodit v říjnu
George a Charlotte se přijeli podívat na nejmladšího brášku do porodnice

 

 

Témata: Porod, Slavní rodiče, Miminko, Dítě je na světě, Chlapec, Pippa Middleton, Sestra, Vévodkyně Kate, Princ, Nejmladší syn, George, Vévodkyně, Middletonových, Daily mail, Eugenie, Místní čas, Matthews, Charlotte, Kate, Pór, Kat