Maminka.czDěti

Šetrné a originální jarní oblečení pro vaše děti? Víme, kde ho najdete!

Reklama 16.  4.  2021
První jarní paprsky ohlašují příchod teplých dní, a tak je ta správná chvíle na sezónní obměnu šatníku vašich ratolestí.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Hledáte skvěle vypadající kousky pro malé princezny či funkční oblečení z odolných materiálů pro nezbedné raubíře? V nové dětské kolekci F&F najdete vše, co potřebujete, a také mnohem víc!  

Dětské oblečení nesmí být hlavně žádná nuda! Své o tom ví návrháři britské značky F&F, kteří si pro jarní sezónu připravili další trendy kousky. V jejich kolekci najdete oblečení z kvalitních a odolných materiálů, které děti prostě baví!

Klepněte pro větší obrázek
Baby dívčí set s jednorožcem, 100% bavlna
Cena: 149 Kč

Kromě toho se můžete těšit na čím dál více oděvů z organické bavlny. Ta je nejen příjemnější na dotek, ale také má vyšší stupeň prodyšnosti a vzniká způsobem šetrným k přírodě. Koupí oblečení z organické bavlny přispějete ke zdraví svého dítěte i planety. Vše zakoupíte v síti prodejen Tesco za příznivé ceny.

Hravé vzory a veselé odstíny, kterým neodoláte

Chcete své malé parádnici dopřát skvěle vypadající a trendy modely, ve kterých se bude cítit prostě skvěle? V nové kolekci F&F vás nadchnou broskvové, citrónově žluté a lososové odstíny, které teplé jarní dny ještě více rozzáří!

Klepněte pro větší obrázek
Dívčí mikinové šaty MINNIE, 80% bavlna
Cena: 349 Kč

Těšit se můžete také na různé vzory kytiček, zvířátek a srdíček či na oblíbené postavičky. Nebojte se kombinace s denimem a oversize svetříky, která malé dámě zajistí kromě nápaditého looku taky dostatečný komfort.

Oblečení, které vydrží i pořádná klučičí dobrodružství

Pro malé nezbedy a raubíře je v kolekci připravena řada kousků. Nemusíte se bát výletů do přírody ani prodřených kolen. Maskáčové teplákovky, neonové prvky a hlavně funkční záplaty na loktech a kolenou nadchnou nejen malé zbojníky, ale určitě i vás.

Klepněte pro větší obrázek
Chlapecké tričko s maskáčovým vzorem, organická bavlna
Cena: 149 Kč

I starší děti si přijdou na své. Pořiďte jim cool oblečení, které v jejich věku letí. Džínové kraťasy, bundy či šaty jsou sázkou na jistotu.

Oblečení zakoupíte v obchodní síti Tesco. Více informací najdete ZDE.

Témata: Děti, Reklama, Prezentace klienta

Video