Maminka.czTěhotenství

Sex mě začal bavit až v těhotenství

Martina Machová 8.  10.  2016
Těhotenství je pro organismus dobou obrovských změn, většina z nich nás příliš nepřekvapí, neboť jsou všeobecně známé. Existují ale i změny, které nás překvapit (příjemně překvapit!) mohou…

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Zatímco některé dámy prožijí těhotenství s hlavou v záchodové míse, s pletí posetou znovuzrozenými červenými vzpomínkami na pubertu a očima opuchlýma od neustálého dojímání nad kočárky, štěňátky, maminkovským oblečením a dalšími sentimentálními věcmi.

Jiné budoucí maminky naopak doslova rozkvetou, pleť mají jako zadeček batolete, oči rozzářené, vlasy s hedvábným leskem a neobvykle plná podprsenka doslova praská ve švech – to vše už samo o sobě působí jako lehké afrodisiakum. Jenže to není všechno!

Neřestný druhý trimestr

Začátkem 4 měsíce se u mnohých budoucích maminek pozvolna uklidní rozbouřené zažívání, čichové buňky opět milosrdně otupí a celá rodina už si naprosto přirozeně začíná plánovat budoucnost ve 3 (popř. 4 a více). Zkrátka se vše zklidní, tedy až na jistá místa na těle, která začínají být poněkud citlivější, více prokrvená (a dokonce i více lubrikovaná), což může na mnohé šťastné dámy působit velmi dráždivě. U některých dam se dokonce objevují i neřestně divoké sny, na které do té doby nebyly takřka zvyklé.

Sexy mozek

Naprosto nepostradatelným (a možná dokonce tím nejdůležitějším) sexuálním orgánem, je u každého lidského jedince mozek. Pokud nejsme patřičně naladěné, uvolněné, natěšené a vnímáme sami sebe negativně a nepřitažlivě, jsou nám naše úžasné ženské vnady naprosto k ničemu a sex obvykle stojí za „starou bačkoru“. A jak to souvisí s těhotenstvím? Kupodivu velmi!

V období těhotenství zcela logicky odpadá strach z otěhotnění, při sexu nás neomezují ani nevyrušují žádná antikoncepční opatření; v tomto ohledu jsme, někdy dokonce po letech, naprosto uvolněné. Máme-li štěstí, a těhotenství na nás zapůsobilo jako návštěva kosmetického salónu i plastického chirurga v jednom – máme další důvod ke zvýšení nádherně ženského vnímání vlastního těla.

Duch i tělo si mnou ruce a organismus orgasmicky jásá

Pokud patříte k dámám, kterým klidné a bezproblémové těhotenství zpestřuje i skvělý sex, možná při něm nově zažijete okamžiky, které jste při sexu doposavad nezažívala. Některé dámy v období těhotenství dokonce prožijí svůj první vaginální orgasmus, jiné se ocitnou na milostném vrcholu v úžasné společnosti tzv. multiorgasmu, kdy se ona příjemná špička ledovce nevynoří z milostných vod jen jedinkrát, ale bezprostředně za sebou hned několikrát.
Je nasnadě, že těhotenství je opravdu magické období plné neočekávaných překvapení…

Témata: Těhotenství, Láska a vztahy, Sex, Skvělý sex, Vzpomínka na, Magické období, Druhý trimestr, Rozkvět, Švec, Zac