Maminka.czLáska a vztahy

Sex s dětmi za dveřmi: „Rychlovka“ je dočasně fakt normální

Jana Potužníková 26.  7.  2021
Kdy jste naposledy zažila něco jiného než rychlý sex ve stylu „honem, honem, než se děti vzbudí”? Těžko říct! No, nebudete jediná. Z milování se snad v každém vztahu po čase stane odbývaná rutina sloužící do slova a do písmene k základnímu fyzickému „upuštění páry”. A nám rodičům to hrozí tím spíš. Důležité je z ní ale zase vykřesat něco výjimečného. Jak?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

VY UNAVENÁ, ON PREDÁTOR

Ta scéna v Pelíškách byla geniální. „Tak dobře, Sašo, ale potichu a rychle – hlavně rychle!“ Pokud jste ji viděla, nejspíš vám přišla třeskutě vtipná. Ale žít něco takového ve vlastní sexuální realitě, to už tak třeskutě vtipné obvykle není. Rychlovka v koupelně, než děti dostavějí miliontou věž z kostek, je fajn jednou, dvakrát, ale ne jako jediný způsob, jakým budete naplňovat sexuální život. Už ani nemáte chuť a náladu na líbání, z prsou vám kvůli kojení pořád teče mléko a všude kolem vás je nehorázný bordel, protože jste udřená a nemáte energii už vůbec na nic! To vám vážně chuť na dlouhé hodiny milostného „oďobávání“ taky nepřinese. A váš muž? Změnil se v predátora, protože ví, že když to nestihne „šup šup“, nemusí to stihnout vůbec, neb babička/chůva se s dětmi z pískoviště může vrátit dřív, i ta nejvíc spavá miminka se budí vždycky, když to nepotřebujete, anebo se jako naschvál ukáže, že ten film na YouTube vaše děti najednou nebaví a chtějí najít něco jiného. Okolnosti ve chvíli, kdy se stanete rodičem, přestávají nahrávat takové té pohádkové, klidné, slow a pečující intimitě a nahrazují ji ryze pudovým chováním, které byste coby bezdětní považovali fakt sotva za špatný vtip. 

VIDEO: Sex v těhotenství a po porodu

Témata: Porod, Láska a vztahy, Časopis Maminka, Rodičovství, Miminko, Rodiče, Sex, intimní partie, koučka, Hon, NORMÁLNÍ, Intimita, Sexuoložka, Partner, Rutina, Vztah, Předsíň, Snaha, Houdová, Daniel Torp, Rychlovka, Pelíšek, Doc, Tělo, Daniela Torp