Sex těsně před porodem? Proč ne!

Hanča 30. 8. 2012 23:41
Fůůůj hnůůj! Ale teď vážně: sex ve vysokém stupni těhotenství je úchylnost. nedokážu to pochopit. Vzpomínám na svoje těhotenství - můj muž mě nesměl vidět neoblečenou, nikam jsem nevycházela (do poradny jsem se nechala odvézt), nikoho cizího jsem nechtěla vidět, žádné návštěvy - kdo se proboha na mě měl koukat? Já nevím, co je to za úchylnou módu, ukazovat všude velrybí těhule. Dříve každá slušná žena byla v takovém stavu doma. Skončíme jako starý Řím, tam si také libovali v úchylnostech všeho druhu, nicméně takovou nechutnost, naprosto proti přírodě, na to se nezmohli.
Hlavička 29. 9. 2014 10:13
Dala jsem Vám omylem + i když bych dala mínus, kdyby to šlo ... ale už to nejde vzít zpět . Jsem před porodem, mám obří břicho, ale jinak vše při starém, až na únavu a neohrabanost ... tak fakt nevím, proč se zříkat snad jediné věci co ještě můžu dělat a dělá mi dobře. Sama sobě si rozhodně odporná nepřijdu, manželovi taky ne... Odporné mi spíš přijdou těhule co chodí zahalené jak v islámských zemích a i se tak chovají... Mimochodem máme doma bezpočet domácích zvířat a nevšimla jsem si u jediné zvířecí těhule se schovávat, aby jí náhodou někdo neviděl
Kristýna 24. 7. 2015 14:09
to, že vy jste se cítila jako velryba, ještě neznamená, že se tak cítí každá nastávající maminka..já za celé těhotenství přibrala pouhá 3kg, miminko má přes 3 kg, prsa se mi nalila do ohromných rozměrů, takže jsem vlastně štíhlejší, než před otěhotněním a rozhodně se jako velryba necítím :)
??? 31. 8. 2012 19:35
Tak u nás jsme pár dní po termínu zkusili sex a fakt hned po sexu jsem začala cítit porodní bolesti a naše malá se narodila za 5 hodin.
??? 18. 9. 2012 09:32
Hanca: Mate samozrejme na svuj nazor plne pravo, ale prijde mi to trochu prehnane. Pokud to zene ani jejimu partnerovi prijde v poradku, pak na tom nevidim nic zleho. Ja sama nejsem momentalne ze sve postavy nadsena, pribrala jsem behem tehotenstvi 23 kg a pred tim jsem byla stihla a zvykla sportovat, takze moje pevna postava brzy vzala za sve, ale presto ze jsem jako mala velryba, muj muz mi neustale rika, jak mi to slusi a rad se dotyka meho briska. Me zase neprijde v poradku napriklad Vase chovani: s manzelem jsme se na miminko tesili a to, co se deje nyni s mym telem je naprosto prirozene, nevidim duvod se pred nim schovavat, vzdyt mi k tomu stavu taky dopomohl:). Je to urcity druh intimity, neco, co patri nam obema, co si muzeme spolecne uzivat a tesit se z toho. Schovavat se nejen pred nim, ale pred celym svetem je takove dost zvlastni. Sex je naprosto prirozeny a myslim, ze i v tehotenstvi (pokud nejsou zadne komplikace) i dulezity, protoze se stale muzete minimalne mazlit a dotykat se jeden druheho, byt v tesnem kontaktu...
??? 28. 1. 2014 12:43
Úchylný je spíš váš komentář, schovávat se v těhotenství je ubohost. Miminko v bříšku je krásná věc, těhotná žena je křehká, ale určitě není důvod, aby se izolovala.
Hanča 9. 5. 2019 23:31
Musí se izolovat. Jer to jedjí povinnost, Sex v těhotenství, zvláště v pokrfopčilém, je hnus a nevkus. Těhotná ve 3. trimetstru ani nemá vylézat z domova,.
Terka 9. 6. 2021 20:16
Bože ty jsi... Jednoduchá. To mám žrát omítku? Pes se bude venčit na balkoně, a i když je venku 25 stupňů, tak dvouletýmu synovi rázně vysvětlím, že na hřiště nemůžeme, protože by tam někdo mohl vidět, že maminka má velké břicho?
8