Sex v těhotenství: Kdy ho raději vynechat a jaké jsou nejlepší polohy?

Vzdát se na devět měsíců milostného života? Pokud k dočasnému celibátu nejste odsouzena kvůli zdravotním potížím, není důvod si intimní radovánky neužívat, dokud vám to bude příjemné.
Sex v těhotenství: Kdy ho raději vynechat a jaké jsou nejlepší polohy?

Ne každá žena má chuť na milování v těhotenství

 „Moje těhotenství mě málem stálo manželství. Dříve jsme si užívali sex poměrně pravidelně, dvakrát, někdy dokonce třikrát týdně. Když jsem otěhotněla, pro manžela se tím v počátku vlastně nic nezměnilo a byl nepříjemně překvapený, že ho odmítám.

Milování v těhotenství? Podívejte se na vyzkoušené polohy pro rostoucí bříško

Milování v těhotenství? Podívejte se na vyzkoušené polohy pro rostoucí bříško

První týdny jsem byla v jednom kuse ospalá, díky silným nevolnostem jsem musela dokonce na chvíli do pracovní neschopnosti, mým téměř každodenním společníkem byla migréna, prostě sex bylo to poslední, na co bych měla chuť. A když se mi později vrátila, začal pro změnu dělat drahoty můj muž.

Měl problém s tím, že tloustnu a roste mi pupík, dokonce mi pár týdnů před porodem řekl, že to zkrátka nejde, protože ho už nepřitahuji. Několik nocí jsem brečela do polštáře. Bylo to hodně frustrující období pro nás oba, a jestli si dobře pamatuji, měli jsme pohlavní styk asi třikrát za celé těhotenství,“ napsala nám jednatřicetiletá Dana.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články