Maminka.czSlavní tatínci

Sexy fotbalista Cristiano Ronaldo bude šestinásobným tátou! S partnerkou se těší už na druhá dvojčata

redakceDita Mrázková 29.  10.  2021
"S nadšením oznamujeme, že čekáme dvojčata. Naše srdce jsou plná lásky. Nemůžeme se dočkat, až se s vámi setkáme. Je to požehnání." Ronaldo, kterého na Instagramu sleduje neuvěřitelných 360 milionů lidí, si fotkami z ultrazvuku "vysloužil" bezmála 20 milionů "lajků" za pár hodin. Komu přibudou sourozenci a jak slavný tatínek s dětmi tráví čas?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Fotbalový Bůh je ve svých šestatřiceti zatím čtyřnásobný táta a podle sdílení rodinných fotografií si s rodinou hodně rád užívá. Početí jeho dětí je však tak trochu netradiční. Jedenáctiletý prvorozený Cristiano Junior se narodil náhradní matce – stejně jako čtyřletá dvojčata Eva Maria a Mateo (4).

Obě ženy Cristiano z mateřské role královsky vyplatil a nechal se slyšet, že obě souhlasily s tím zůstat v anonymitě a svěřily své děti výhradně do péče otce. Dvojčata byla počata prostřednictvím umělého oplodnění, u syna Cristiana početí známo není.

VIDEO: Když hlídá tatínek...


 

Když potkal fotbalista před pěti lety krásnou Georginu, měl o matce svých všech dětí jasno. V ten samý rok, co se narodila dvojčata Mateo a Eva Maria, porodila Georgina Cristianovi čtvrté dítě, dcerku Alanu Martinu, která své 4. narozeniny oslaví za pár dnů.

Narození dvojčat Ronaldo kvůli fotbalovému turnaji sice promeškal, u porodu Georginy ale už asistoval i se svým prvorozeným synkem. Však čtyřnásobného tátu Georgina patřičně vychválila: "Jsem na něj tak pyšná! Když jsme se vrátili z porodnice, Cristiano uspořádal skvělou večeři s našimi nejbližšími," rozplývala se španělská modelka. A další důvod k oslavám nastane za pár měsíců, kdy se rodinka rozroste.

Momentálně působí Ronaldo v klubu Manchester United v Anglii, která je známá svým nepříliš přívětivým podnebím. Ani to však Cristianovi nevadí. Když má hrdý táta fotbalovou pauzu, se svými potomky nejraději dovádí v bazénu nebo u moře. Na své luxusní jachtě má pro svou smečku patřičnou výbavu, stačí tedy jen vybrat oceán, nastartovat soukromý tryskáč a vyletět zážitkům vstříc.

Neprožily těhotenství, přesto jsou hrdými mámami! Těmto slavným kráskám odnosila dítě náhradní matka

Fotbalistovým číslem na dresu je 7, tak uvidíme, nakolik počet svých potomků ještě doplní. Nedávno se nechal slyšet, že "s dětmi ještě neskončil"... a to oznámením o dvojčátkách, která přibudou do rodiny, potvrdil.

Témata: Děti, Láska a vztahy, Slavní tatínci, Rodina, Mateřství, Výchova, Životy slavných, Instagram, Sexy, tatínek, partner, sportovci, Náhradní matka, Cristiano Ronaldo, Mateo, Fotbalista, Alan, Georgina, Manchester United, Táta, Turnaj, Hrdý, Cristiano, Ron, Part