Maminka.czSlavní rodiče

Simona Krainová: Ze syna jsem nadšená

redakce 23.  11.  2010
Simona Krainová: Ze syna jsem nadšená
Modelka Simona Krainová porodila syna Maxe a už se objevuje ve společnosti. Nečiní jí to prý ale žádnou velkou radost, takže i v nákupní galerii v centru Prahy, kde se po vzoru Milána a New Yorku uskutečnila první Módní noc, se zdržela jen chvíli.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Když jsem poprvé uviděla Maxe, nemohla jsem uvěřit, že vidím svého syna. Byl tak sladký, malinký a bezbranný,"prozradila Simona. Zahrnul ji prý takový pocit něhy a starosti o něj, že ho jen nerada opouštěla. Ráda ale dodržuje, co slíbila.

"Chtěla jsem dostát svým pracovním povinnostem. Je to pro mě první a na nějaký čas také poslední zakázka po porodu," svěřila se novopečená maminka, o jejíhož osmidenního potomka se ten večer starala starší sestra Yvonna. Jinak jej ale nedokážu půjčit ani na chvíli. Přišla chůva se na něj podívat a já jsem jí poslala domů, že dám vědět, až ji budu potřebovat, dodala se smíchem.

Simona rodila císařským řezem, ale všechny bolesti už jsou dávno zapomenuty. Jizva po císařském řezu prý sice ještě trochu bolí, ale nadšení z dítěte všechno přehluší. "Moc mi pomohli v nemocnici u Apolináře, kde jsem rodila. Ta péče tam byla opravdu výborná a výborní doktoři a já bych jim chtěla moc poděkovat..Taky mne tam sestry naučily těm základům, protože bych určitě chtěla miminko kojit. Je to strašně krásné a já jsem fakt ráda, že ho máme."

Podívejte se na video: Jak se rodí u Apolináře?

Co všechno ještě Simona prožívá a jaké jsou její první maminkovské dny se dozvíte v následujícím videu BABY televize.

Témata: Slavní rodiče, Syn, Šimon, Simona Krainová, Zakázka

Video