Maminka.czRodina a vztahy

Skandál během křtu. Kněz se neudržel a vrazil plačícímu dítěti facku

kog 22.  6.  2018
Měla to být slavnostní událost, ale nakonec skončily tyhle křtiny skandálem. Co se stalo? Starší kněz se snažil uklidnit plačící dítě. Pak mu ale došla trpělivost a chlapečka udeřil. Rodiče i ostatní jsou v šoku!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Záběry bizarního křtu teď kolují po internetu. Není jisté, kdo jsou rodiče ani kdo video pořídil, celý obřad se ale odehrává ve francouzštině, píše server DailyMail.co.uk. 

Na videu je žena, pravděpodobně maminka, která v náručí drží malého chlapečka. Tomu se zřejmě obřad nelíbí, a tak hlasitě pláče. Kněz se ho snaží uchlácholit slovy: "Uklidni se, uklidni se, musíš se uklidnit!" a hlavičku mu svírá v dlaních. Když se ale dítě netiší, zničehonic mu vlepí facku. 

Matka i ostatní účastníci ceremonie jsou v šoku. "Pane, my ale dítě nebijeme," vyhrkne maminka a snaží se mu dítě vzít. Načež nastoupí muž, zřejmě otec, a dítě knězi vytrhne! Co bylo dál, není jasné. Diskutující na internetu se shodují, že facku by si zasloužil i tento hrubý duchovní. 

Drama jako z filmu: Cizinec zachránil v Paříži dítě visící z balkonu
Manžel děti bije! Co je přiměřený fyzický trest?
Moje dítě mě bije! Jak zkrotit malého agresora? Nastavte jasné hranice!
Témata: Děti, Rodina a vztahy, Miminko, Péče o dítě a jeho výchova, pláč, Skandál, Plačící dítě, Kněz, DailyMail, Plac, Facka, Chlapeček, Běh, Křest, Křtiny, Šok