Maminka.czHoroskopy

Školáci podle horoskopu: Panny jsou pečlivé, Ryby mají rády autority, Blíženci jsou šašci třídy

Proč je vaše dítě dobré zrovna v matematice, ale čtení je pro něj utrpení? Jak potomka motivovat k učení a na čem zbytečně nebazírovat? Ptejte se hvězd. Prozradí vám totiž o talentu a povaze vašeho školáka víc, než by se vám mohlo zdát.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Panna

Panny jsou miláčky každé třídní učitelky. Jsou to většinou ty holčičky, které se starají o nástěnku a kytky, a ti chlapečci, kteří ochotně myjí tabuli a pomáhají s pomůckami. Panny jsou trpělivé, inteligentní, klidné a mají rády pořádek. Za každých okolností jsou pečlivé a ochotně plní domácí úkoly. Pokud potřebují s učením poradit, nemají problém se zeptat. Vlastně byste si těžko mohli přát lepšího studenta, než jakým je právě Panna. Protože ale špatně snáší hluk a chaos, může se stát, že se začnou vyčleňovat z kolektivu. V takovém případě si s nimi rychle promluvte!

VIDEO:  Školáci podle znamení - Martina Blažena Boháčová

 

Témata: Láska a vztahy, Školák, Horoskopy, Domácí škola, Znamení podle horoskopu, Základní škola, K tabuli půjde české školství, Pořádek, Kozoroh, auto, Beran, Panna, povaha, učení, Býk, Štír, Blíženec, Škola on line, Blíženci, Ryby, Vodnář, Školní rok, Spratek, Pedagog, Horoskop