Maminka.czSluníčko

Školka na doma od Sluníčka zažene nudu a připraví na školu

redakce 27.  4.  2020
Tohle vám doma možná chybí! Sešit s úkoly pro předškoláky, který právě vyšel jako speciál časopisu Sluníčko – snadno si ho můžete objednat až domů. Slibujeme, že děti bude bavit, a navíc je to skutečná příprava na školu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Beruška Jája a motýl Pája kamarádí s časopisem Sluníčko už více než rok. Proto je také napadlo, že si pro své milé malé (ne)čtenáře přichystají speciál plný zábavných úkolů na procvičení ruky, a nazvali ho ŠKOLKA NA DOMA.

Na stránkách speciálu najdete obrázky, které je třeba dokreslit, doplnit, spojit, zakroužkovat, vybarvit a tak dále.

Úkoly pro předškoláky

Beruška s motýlkem provázejí děti každou stránkou sešitu s celkem 68 veselými pracovními listy. Speciál vyšel na kvalitním tvrdém papíru, takže si s ním můžou hrát i velmi malé děti, které při kreslení ještě hodně tlačí na tužku (popřípadě ti mrňousci, kteří dávají přednost fixům).

ŠKOLKA NA DOMA je volně rozdělena na roční doby a nechybí v ní ani vystřihovánka – konkrétně kartičky skrývající zároveň obrázkové rýmy i zábavné kvízy. Nejenže speciál v tomhle nelehkém období odežene od vašich dětí nudu, ale zároveň je skvěle připraví na vstup do první třídy.

Objednat si ho můžete na pár kliknutí v našem iKiosku ZDE jen za cenu výtisku – stojí 99 korun, poštovné platíme my. 

Mateřídouška s tipy proti nudě až do schránky! Právě vyšlo dubnové číslo
Jak se vyvíjí dětská pozornost od narození až po školní věk?
Klepněte pro větší obrázek
Témata: Mateřídouška, Sluníčko, Předškolák, Mateřská škola, školka, Beruška, SLS, Sešit, Dom, Speciál, Detail, Kvíz, Procvičení, IKiosku, Nuda, Pája, Časopis, Škola, Úkol