Maminka.czKojenec

Slavné maminky otevíraly obchod s dětským zbožím: fotoreportáž

redakce 19.  7.  2011
Na setkání rodičů v nové prodejně se dostavila spousta maminek a tatínků: Petr Jákl, Zuzana Vejvodová a Pavel Nečas, Markéta Divišová, Michaela Salačová, Štěpánka Duchková, DJ Lucca, Michal Dvořák, Klára Medková, Pavla Vrbová – Hrbková, Vilda Čok, Hana Ševčíková, Lucie Borhyová a Tereza Nekudová.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Mnozí si přišli vybrat větší kočárky nebo postýlky, autosedačky, hračky aj. Rádi proto přijali pozvání na otevření nové prodejny a zároveň se s chutí zúčastnili zábavných soutěžních úkolů, které vtipně moderovala Zuzka Belohorcová. Hodně smíchu a zábavy vyvolaly soutěže v pití vína z kojenecké láhve na čas, nejoriginálnější postoj u kočárku, mačkání banánů. A Vilda Čok, ten nezůstal dlužen své pověsti vždy originálního bouřliváka a všechny přítomné šokoval svým příchodem pouze v plínkách a kojenecké čepici a následným zpěvem písně, speciálně složené pro tuto příležitost s počátečními slovy: „Táto, maminko, tak už jsem venku“. Děvčata zase zkusila zásah dudlíkem do nočníku. U této soutěže se bavili především hosté v prodejně.

O taťkovské zkušenosti se podělilPetr Jákl: “Je fakt, že dnes se starost o děti bere skoro jako samostatný vědecký obor, který bych přirovnal k jaderné fyzice nebo biochemii. Je jasné, že s mnoha vymoženostmi je to vše daleko jednodušší, ale nesmí se to přehánět. Co je ale skvělé, tak to jsou například dětské sedačky, které jsou v dnešní době už opravdu bezpečné. Máme jich několik a dají se různě polohovat, aby se v nich prckové cítili pohodlněji. Dokonce se u nich dají měnit potahy ze zimních na letní, což je dost praktické. Navíc se dá v létě použít vložka proti pocení, která opravdu hodně pomůže:“ řekl velký táta Petr Jákl.

Hudebník Michal Dvořák vzpomíná, jaká obrovská změna nastala od jeho let v kočárku: “Rodiče mně vyprávěli, jak mě vozili ve čtyřpéráku, tlačily mě tvrdé plínky, studil nočník, v noci se ohřívala jediná lahvička se sunarem a na ráno se zase musela vyvařit, rodiče mě uspávali a nemohli ani odejít do jiné místnosti… A dnes? Obrovský pokrok a pohoda pro děti i rodiče, v tak širokém sortimentu, jaký se dnes i díky změně režimu nabízí. Přeji to všem dětem i nám rodičům“ to jsou slova šťastného otce Michala.

Jiné zážitky má Míša Maurerová, která navštívila obchod ještě před otevřením: “Máme 2 děti, jsou jim 2 roky, potřebujeme vždy 2 kočárky do 2 různých aut. Za ty 2 kočárky se 2 dětmi někdy zapřáhneme naše 2 psy a my jsme 2 násobně spokojení za 2x tak velký výběr v této prodejně než 2 rodiče pouze jednoho dítěte,“ vychrlila ze sebe maminka Míša.
Skvělá zábava pro rodiče i pro děti, krásné dárky pro všechny, tak se dá charakterizovat otevření nové prodejny v Letňanech.
Co je pro dospělé auto, to je pro děti kočárek.

Foto: www.hermina.cz

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Slavní rodiče, Slavné maminky, Předškolák, Novorozenec, Batole, Školák, Kojenec, Petr Jákl, Dětský, Sla, Obrovský pokrok, Velký výběr, Soutěžní úkol, Obchod, Mačkání, Skvělá zábava, Hermína, Obrovská změna, Zboží, Foto