Maminka.czRodina

Slavnostní okamžiky à la carte

Reklama 12.  11.  2010
Slavnostní okamžiky à la carte
Pojďte s námi slavit nejkrásnější svátky v roce! Máme pro vás připravenou kolekci pro sváteční stolování, která k vám domů přinese závan luxusu a výjimečnosti.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

S námi proměníte každý stůl v něco nádherného. Dopřejte si vzácné slavnostní chvíle se svými blízkými a ukažte se jako skvělý hostitel.

Šálek lahodné kávy Tchibo jste už nejspíš někdy ochutnali. Víte ale, že Tchibo přináší vedle kávy také každý týden nový svět, plný inspirace? V průběhu celého roku vám Tchibo týden co týden nabízí novou kolekci zajímavých výrobků, které vás zaujmou svým propracovaným designem, kvalitou i funkčností. V každé kolekci naleznete asi třicet novinek, které jsou vzájemně sladěné a vždy za dostupné ceny. Naše výrobky si zkrátka zamilujete.

Každý týden nový svět

Témata jednotlivých kolekcí se průběžně mění v závislosti na ročním období a pokrývají všechny oblasti každodenního života. Vybírat si můžete vybavení do kuchyně, bytové doplňky, sportovní náčiní nebo technické novinky. Nezapomínáme ani na módu, proto pravidelně přinášíme nové trendy v oblečení, doplňcích, obuvi i špercích. Ale pozor, každá kolekce je limitovaná a prodává se po omezenou dobu nebo do vyprodání zásob.

Pro tento týden jsme pro vás připravili opravdu slavnostní kolekci, která dodá vašemu domovu luxusní a elegantní styl. S námi si snadno vytvoříte neopakovatelnou atmosféru slavnostních chvil se svými blízkými. K vánočním svátkům patří krášlení domova a vy si ho nyní můžete opravdu vychutnat. Váš domov se pohádkově promění a bude očekávat milé hosty. Vpusťte vánoční kouzlo i k sobě domů a dopřejte si něco opravdu výjimečného. Na chvíle strávené s rodinou a přáteli se přece nezapomíná.

Dotek luxusu

Pojďte s námi slavit nejkrásnější svátky v roce! U krásně prostřené tabule s nejlepší kávou, se spoustou milých dekorací a v neopakovatelně atmosféře. Pro tuto výjimečnou příležitost jsme sestavili obzvlášť lákavou nabídku. Máme pro vás velmi elegantní taftové ubrusy i potahy na židle, které vašemu domovu dodají téměř zámeckou atmosféru.

Slavnostní pokrmy můžete servírovat na kvalitním kostním porcelánu s okraji s platinovou vrstvou. Jako stvořené pro vzácné chvíle jsou sady sklenic z křišťálového skla na víno, sekt a vodu. Zdobí je pantografické ornamenty. I přes krásu a eleganci porcelánu i křišťálového skla se nemusíte bát jejich údržby, všechny naše výrobky lze mýt v myčce.

Nechte se ale také inspirovat našimi působivými nápady na dekoraci. S našimi výrobky snadno vytvoříte naprosto jedinečnou atmosféru podle svých představ. Svůj domov můžete ozdobit světelnými řetězy nebo elegantními třpytivými jelínky. Slavnostní okamžiky à la carte v kruhu rodiny a milých hostů, to jsou chvíle, na které se nezapomíná.

Nakupujte už nyní

Všechny tyto výrobky a mnohé další si můžete koupit v e-shopu www.tchibo.cz již od 10. 11. 2010 a také v týdnu od 15. listopadu 2010 v síti obchodů Tchibo a prodejních místech obchodních řetězců. Navštivte náš e-shop a přesvědčte se sami, že si z naší bohaté nabídky pro tento týden vyberete.

Pouze v e-shopu můžete nakupovat výrobky z kolekce, která se v obchodech Tchibo a prodejních místech objeví až další týden. Není nic snazšího než nakupovat z pohodlí svého domova.

Získejte dárkovou poukázku na nákup v e-shopu www.tchibo.cz v hodnotě 109 Kč. Stačí potvrdit Vaši e-mailovou adresu na této stránce.

Témata: Rodina